MetallicGR

Το DLC Final Stand του Battlefield 4 Δωρεάν για Πάντα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το DLC Final Stand του Battlefield 4 Δωρεάν για Πάντα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps3.jpg[/NEWS_IMG] Για περιορισμένο διάστημα (μέχρι τις 24 Μαΐου) έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν το DLC Last Stand για το Battlefield 4 και να το κρατήσετε για πάντα στη βιβλιοθήκη σας!

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά μετά την πρόσφατη διάθεση πολλών DLC και του base game Battlefield 4 περιμένει τους λάτρεις της σειράς και των παιχνιδιών Battlefield. Το DLC Last Stand μας μεταφέρει στη παγωμένη και χιονισμένη Ρωσία όπου οι Αμερικάνικες δυνάμεις προσπαθούν να απωθήσουν την Ασιατική απειλή. Στη διάθεσή των παικτών υπάρχουν όπλα προηγμένης τεχνολογίας ενώ οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε τέσσερις νέους χάρτες.

Οι κάτοχοι του παιχνιδιού και του Origin προγράμματος μπορούν απλά να πατήσουν στο DLC και σύντομα θα λάβουν ένα αυτοματοποιημένο email με την ολοκλήρωση της αγοράς.

<iframe width="800" height="524" src="https://www.youtube.com/embed/AJLeI9FkXqw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Το DLC Final Stand του Battlefield 4 Δωρεάν για Πάντα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63425.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Η EA χαρίζει και δίνει υλικό για το BF (έστω και λόγω του οτι το hardline ήταν μέτριο προς κακό), η Activision αρμέγει και χρεώνει ακόμα και τα skins για τα όπλα.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχει τόσα dislikes και αρνητικά σχόλια γενικά, το call of duty.

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα γραφικά, καλύτερος ήχος στα όπλα, πόλεμος σε κάθε πίστα γενικά το bf έχει κυριαρχήσει και μιλάω για το 4 όχι το hardline. Ελπίζω να μην το πηγαίνουν εναλλάξ δλδ μια πόλεμος μία κλέφτες κ αστυνόμους γιατί θα βαρεθούμε την ζωή μας!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now