MetallicGR

Υποστήριξη SLI θα έρθει σύντομα στο DOOM

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Υποστήριξη SLI θα έρθει σύντομα στο DOOM]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG] Η id Software γνωρίζει πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες εκεί έξω που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δεύτερη κάρτα που ίσως έχουν στο σύστημά τους γι' αυτό και ετοιμάζει το σχετικό patch.

Ο λόγος που δεν υπάρχει SLI support για την ώρα είναι λόγω ενός θέματος που έχουν οι σκιές στην id Tech 6 Engine ενώ υπενθυμίζεται ότι το game τρέχει σε OpenGL mode. Αργότερα αναμένεται να προστεθεί υποστήριξη για το Vulkan API το οποίο θα δώσει μια μικρή ανάσα και σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα των γραφικών τους.

Το εν λόγω "πρόβλημα" αναφέρθηκε από τον Tiago Sousa, τον Lead Programmer που βρίσκεται στο παρασκήνιο επιβλέποντας την ανάπτυξη της μηχανής γραφικών id Tech 6 Engine, στην οποία και τρέχει το DOOM σε όλες τις πλατφόρμες. Η υποστήριξη SLI βέβαια έχει και άλλο ένα κρυφό perk όπως τη δυνατότητα gaming σε υπερυψηλές αναλύσεις, εάν το επιτρέπει φυσικά το hardware προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία.

[img_alt=Υποστήριξη SLI θα έρθει σύντομα στο DOOM]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63432.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now