MetallicGR

Το custom waterblock της EK Water Blocks για την GTX 1080

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το custom waterblock της EK Water Blocks για την GTX 1080]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ek.jpg[/NEWS_IMG] Η Σλοβένικη εταιρία ετοιμάζει τη δική της πρόταση για όσους θέλουν μια custom υδρόψυξη για τη νέα τους κάρτα γραφικών.

Το νέο full cover waterblock της EKWB θα κυκλοφορήσει μαζί με την υποστηριζόμενη κάρτα στις 27 Μαΐου. Συγκεκριμένα το waterblock θα είναι συμβατό με την Founders Edition κάρτα γραφικών της NVIDIA και όχι με τις custom που θα εμφανιστούν από τις 10 Ιουνίου, μαζί με την επίσης επερχόμενη GTX 1070. Το block καλύπτει ολόκληρο το PCB όπως το κύκλωμα τροφοδοσίας, τις μνήμες και φυσικά τον GP104 πυρήνα Pascal.

[img_alt=Το custom waterblock της EK Water Blocks για την GTX 1080]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63508.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς νόημα αφού δεν φαίνονται.......

Έλα ντε κι εγώ αυτό λέω. Μόνο στα συστήματα των modders δείχνουν τα blocks, κι αυτό επειδή επικεντρώνουν τις photos τους εκεί. Ωστόσο, πάντα αναρωτιόμουν τι πωλήσεις κάνουν τα waterblocks από EK πχ. Για τις VGA ok το βρίσκω λογικό να υπάρχουν, αλλά ποιος ο λόγος να πάρεις full cover waterblock για την καινούρια ASUS TUF μητρική σου. Ι suppose, για την κ@υλα και μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now