MetallicGR

Steam στο PS4 φέρνει το PC Gaming στη δημοφιλή Κονσόλα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Steam στο PS4 φέρνει το PC Gaming στη δημοφιλή Κονσόλα!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] Πριν από λίγες ώρες, μάθαμε για την εμφάνιση μιας homebrew εφαρμογής που επιτρέπει στο Xbox One να τρέξει Windows 95 και τώρα, θα δούμε το Steam να τρέχει σε ένα PS4.

Ο developer OsirisX χρησιμοποιώντας ένα PS4 με έκδοση λογισμικού 1.76 (η οποία όσοι ασχολούνται θα γνωρίζουν πως είναι η πιο "ευάλωτη" σε αντίστοιχα 'hacks' που έχουν σαν βάση το Fail0verflow) εγκατέστησε τη διανομή Arch Linux και επάνω της κατάφερε να τρέξει το Steam μαζί με μερικά παιχνίδια.

Το σύστημα έτρεχε με εγκατεστημένα packages που είχε δημιουργήσει ο ίδιος, και από τη στιγμή που η κονσόλα βασίζεται στην αρχιτεκτονική x86 έκανε το εγχείρημα λίγο πιο εύκολο. Επιπλέον, το software είναι διαθέσιμο για κατέβασμα αφού ο OsirisX το διέθεσε χωρίς περιορισμούς για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν. Η κοινότητα θέλει να φέρει το Ubuntu στη συγκεκριμένη πλατφόρμα για να εκμεταλλευτεί το hardware acceleration της κονσόλας κάτι που θα επιτρέψει την ομαλότερη αναπαραγωγή παιχνιδιών.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/MHjTXYBSRck" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Steam στο PS4 φέρνει το PC Gaming στη δημοφιλή Κονσόλα!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63594.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now