MetallicGR

Φωτογραφία της custom GIGABYTE GTX 1080 XTREME GAMING

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φωτογραφία της custom GIGABYTE GTX 1080 XTREME GAMING]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte2.jpg[/NEWS_IMG] Από τις πρώτες custom κάρτες που θα κυκλοφορήσουν και θα φέρουν το νέο GP104 chip της NVIDIA εμφανίζεται.

Η φωτογραφία απεικονίζει και το νέο cooler της κάρτας γραφικών της GIGABYTE και όπως όλα δείχνουν η GPU ανήκει στη σειρά προϊόντων Xtreme Gaming. Το cooler διαθέτει RGB LED διόδους σε διάταξη "X" κάτι το οποίο είχαμε δει και στο teaser νωρίτερα μέσα στον μήνα. Το σύστημα ψύξης θα εφοδιάζεται με τρεις ανεμιστήρες, δύο μεγάλους στις άκρες που θα αναλαμβάνουν να απωθήσουν μεγάλο μέρος της ζέστης και έναν ακόμα στο κέντρο που θα "απλώσει" ομοιόμορφα τη θερμότητα στο fin stack. Πιθανότατα, όπως οι περισσότερες 1080 θα εφοδιάζεται και με ένα επιπλέον 6pin PCIe connector, εκτός από το 8pin. Περισσότερες συνδέσεις θα δούμε μόνο σε υλοποιήσεις για extreme overclocking.

[img_alt=Φωτογραφία της custom GIGABYTE GTX 1080 XTREME GAMING]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63732.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

να δουμε τι θα λεει :D

παει να κανει μπασιμο και στις καρτες η giga

μαλλον κατι καλυτερο απο G1 την βλεπω, oi G1 πουλησαν καλα στις 9ΧΧ παντως....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now