MetallicGR

Συμβατές οι τωρινές AM3 ψύκτρες με το AM4 socket

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Συμβατές οι τωρινές AM3 ψύκτρες με το AM4 socket]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Η κατασκευάστρια ψυκτρών Thermalright αναφέρει πως οι υπάρχουσες ψύκτρες για το AM3 socket θα είναι συμβατές με το νέο socket της AMD.

Οι προηγούμενες φήμες για πιθανή ασυμβατότητα του cooler των AM3 επεξεργαστών φαίνεται πως εξαλείφονται μετά το Post της Thermalright στο Facebook το οποίο ανέφερε πως όλες οι τωρινές ψύκτρες που χρησιμοποιούνται στις AM2, AM3+ μητρικές της αγοράς θα είναι συμβατές με τη νέα πλατφόρμα AM4 που θα ανακοινωθεί στη φετινή Computex. Έτσι οι Bristol Ridge APUs και οι επερχόμενοι Zen CPUs που θα κυκλοφορήσουν θα έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα καθώς οι πιθανοί αγοραστές δε θα χρειάζεται να επενδύσουν και σε νέα ψύκτρα.

Η Thermalright απέσυρε μετά από λίγα λεπτά το post της από την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης κάτι που επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των πληροφοριών.

[img_alt=Συμβατές οι τωρινές AM3 ψύκτρες με το AM4 socket]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63734.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

κακο δεν ειναι απλα θα ηθελα κατι ποιο στιβαρό απο θεμα κουμπματος.αλλο να πιανει σε 2 μεριές και αλλο σε 4 οπως την ιντελ.

αλλα και παλι καλο που δεν θα χρειαστεί αγορα νεας αν καποιος εχει καποια aio η ποιο καλη ψυχτρα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now