MetallicGR

Ντεμπούτο θα κάνει το νέο EVGA ACX 3.0 Cooler με τις GTX 1080

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ντεμπούτο θα κάνει το νέο EVGA ACX Cooler με τις GTX 1080]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga2.jpg[/NEWS_IMG] Στη Computex θα δούμε ιδίοις όμμασι την νέα εμφάνιση του ACX 3.0 συστήματος ψύξης.

Οι πρώτοι συνεργάτες της NVIDIA έχουν αρχίσει να δείχνουν δειλά δειλά τις δικές τους κάρτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. GAINWARD, GIGABYTE και ZOTAC έχουν παρουσιάσει "μέρος" των νέων καρτών και τώρα μέσω του VideoCardz έχουμε μια εικόνα από την επερχόμενη SuperOverclock (SC) GTX 1080 της EVGA η οποία όπως και οι υπόλοιπες κάρτες με custom σύστημα ψύξης ή/και PCB θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιουνίου.

Το μοντέλο της φωτογραφίας ίσως βρίσκεται και σε demo σύστημα στο περίπτερο της EVGA το οποίο ίσως κάνει την εμφάνισή του στην επερχόμενη Computex 2016 στην Ταϊβάν.

[img_alt=Ντεμπούτο θα κάνει το νέο EVGA ACX Cooler με τις GTX 1080]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63861.png[/img_alt]

[img_alt=Ντεμπούτο θα κάνει το νέο EVGA ACX Cooler με τις GTX 1080]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63860.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Τελικά δεν μου αρέσει! Πάμε μωρή ledοStrix! :hehe:

Αυτός είναι ο Σπύρος που ξέρουμε και μας αρέσει :hehe: Εγώ λέω να βάλουμε και λάμπες neon μες στο κουτί να δώσουμε αυτό το έξτρα στα συστήματά μας :hehe:

Link to comment
Share on other sites

δεν μπορω να διακρινω καλα, για τροφοδοσια εχει 2 εξαπινα ή εν οκταπινο κι ενα εξαπινο?

Η FTW έκδοση θα έχει 2x8 pins ενώ η Superclocked 1x8..;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now