Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Χτες που πήγα να καθαρίζω την πάστα απο την μητρική γιατί μου είχε πέσει λίγο προς τα έχω (δδλ αφαίρεσα την μούφα πάστα π είχα βάλει χτες διότι μ ανάβασε θερμοκρασίες κ τώρα περιμένω να μ έρθει Arctic silver 5 thermal compound 3.5g - Συστημα ψυξης (PER.641207) για να την δοκιμάζω στην https://www.arctic.ac/eu_en/liquid-freezer-120.html που έχω στην κατοχή μου ) αφού καθάριζα την μητρική με μπατονέτα κ καθαρό οινόπνευμα μετά το άφησα να στεγνώση αλλά το κακό είναι ότι φαίνεται το σημείο όπου το καθάρισα( δεν φαίνεται κ τόσο πολύ)

υπάρχει άλλη λύση για να φαίνεται όπως πριν?

ο υπολογιστής μ είνα: CPU: i7 4770k oc 4.1 Ghz 1.16 volt max 75 temp

MOTHERBOARD :asus maximus vii gene

RAM: Ram G.skill f3-2133c10d-16gxm 16gb (2x8gb) ddr3 2133mhz cl10 ripjawsx dual channel kit - Μνημη ram (PER.550770)

PSU:Psu Thermaltake sps-730mpcbeu smart se series 730w cm 87+ - Τροφοδοτικο (PER.640646)

ssd:120g samsung 840 pro

Link to comment
Share on other sites

Εννοείς ότι σου έπεσε πάστα στο PCB της μητρικής; Αν το καθάρισες με οινόπνευμα όπως λες δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν θες να καθαρίσει τέρμα, τότε αγοράζεις διαλυτικό νίτρου από κατάστημα με χρώματα, βάζεις λίγο σε χαρτί κουζίνας ή βαμβάκι και καθαρίζεις το σημείο αυτό ;)

Link to comment
Share on other sites

Α ωραία σε ευχαριστώ πολύ η μητρική είναι 3 μηνών δεν πιστεύω να επηρεάζει την εγγύηση . πειράζει να το αφήσω κ έτσι ?

Καλό θα ήταν να το περάσεις το σημείου με λίγο οινόπνευμα σε βαμβάκι και τέλος, μην ασχοληθείς άλλο ;) Εάν ποτέ πάθει κάτι, μπορείς να το καθαρίσεις λίγο καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό θα κάνω σε ευχαριστώ πολύ, θα τηρήσω την συμβουλή σου!!

Α και ένα άλλο που έκανε το pc k τρόμαξα λιγάκι. είναι ότι δεν εκανε επαφή η μνήμη ραμ μ με αποτελεσμα π ακουμπούσα λίγο την μνήμη πάγωνε ο υπολογιστης ( λογικα όταν θα εφτιαχνα το καλώδια παίζει να κούνησα καταλάθος της μνήμες η επειδή μετακίνησα το pc k το άλλο ειναι ότι όταν εκανα συγχρονισμό μέσω προγράμματος τα speed fan εκέι π έφτανα στο 90 % σταματούσε τα fan για να στα συγχρονισει (δλδ στν αρχή πήγαινε γρήγορα μετά αργά κ μετά σταμάτησε για λιγο) με αποτελσμα να φταση 90 βαθμους και βάλε μετά έκλεισε το pc για ασφάλεια. μετα όταν πήγα να το ανοίξω δεν έδινε σήμα στην οθόνη αλλά ουτε μπιμ τι cmos(άνοιγε λειτουργασαν μόνα τα ανεμιστήρια κ όλα τα υπόλοιπα )δοκίμαζα να βγάλω την μπαταρία. μνήμες αλλα τπτ. κ τλκ έβγαλα τον cpu k τον ξανα έβαλα κ άνοιξε κ όλα οκ. δν πιστευω να έγινε καμιά ζημιά στην μητρική ώστε να μ βγάλει κανά μελλοντικό πρόβλημα

)

Edited by darksonic25
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now