MetallicGR

AOSP Android ενδέχεται να έρθει και στο Raspberry Pi 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AOSP Android ενδέχεται να έρθει και στο Raspberry Pi 3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Στη λίστα των λειτουργικών συστημάτων της συγκεκριμένης πλατφόρμας ίσως προστεθεί και το Android κάτι που θα αυξήσει τις χρήσεις του.

Από το 2009 όπου και ιδρύθηκε το Raspberry Pi Foundation από τον μέχρι και σήμερα CEO Ebon Upton το Android ήταν ένα λειτουργικό σύστημα που δεν υποστηριζόταν επίσημα παρά την μεγάλη επιτυχία της πλατφόρμας σε developers και όχι μόνο, ένας τομέας που η Google έχει επενδύσει αρκετά. Νέες πληροφορίες δείχνουν πως η Google ίσως φέρει το Android και επίσημα στο Raspberry Pi 3, την ίδια στιγμή που εκτός από την μεγάλη ποικιλία Linux distros, υπάρχει και το Windows 10 IoT Core.

Το σχετικό repository υπάρχει όμως τίποτα δεν έχει για την ώρα αναρτηθεί. Με την προσθήκη του Android διευρύνονται οι ορίζοντες της πλατφόρμας για ανάπτυξη εφαρμογών και πολλά ακόμη.

[img_alt=AOSP Android ενδέχεται να έρθει και στο Raspberry Pi 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63849.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now