MetallicGR

GALAX GTX 1080 Hall of Fame Edition για Extreme OC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=GALAX GTX 1080 Hall of Fame Edition για Extreme OC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/galaxy.jpg[/NEWS_IMG] Η custom κάρτα της GALAX εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και κυκλοφορεί σύντομα.

Τη δική της πρόταση για τον χώρο θα παρουσιάσει σύντομα η GALAX για την κοινότητα των overclockers. Η GTX 1080 Hall of Fame της θα περιλαμβάνει το γνωστό λευκό PCB και το αντίστοιχου χρώματος cooler μαζί. Το κύκλωμα τροφοδοσίας των 15 φάσεων αντλεί την απαραίτητη ισχύ από δύο 8 pin PCIe συνδέσεις τροφοδοσίας και μένει να αποδειχθεί στη πράξη πόσο ικανό είναι να οδηγήσει την κάρτα σε χρονισμούς άνω των 2700MHz.

Το σύστημα ψύξης της έρχεται και αυτό βελτιωμένο και με τρεις ανεμιστήρες να φροντίζουν για τις χαμηλές θερμοκρασίες του GP104 πυρήνα της κάρτας, ενώ όπως φαίνεται το ψηλό cooler εκτείνεται στο όμοια ψηλό PCB που έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει η εταιρία. Στο πίσω μέρος εκτός από τις εξόδους εικόνας, βλέπουμε και την ύπαρξη του γνωστού OC πλήκτρου το οποίο αλλάζει τις συχνότητες λειτουργίας της κάρτας.

[img_alt=GALAX GTX 1080 Hall of Fame Edition για Extreme OC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63901.png[/img_alt]

[img_alt=GALAX GTX 1080 Hall of Fame Edition για Extreme OC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63900.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now