MetallicGR

'Γενναία' βελτίωση υπόσχεται η Intel με το mobile Apollo lake SoC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μεγάλη βελτίωση υπόσχεται η Intel με το mobile Apollo lake SoC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] 30 τοις εκατό αύξηση σε σχέση με τα Braswell όσον αφορά τις επιδόσεις του CPU ενώ παρόμοιο ποσοστό θα 'δουν' και οι 3D εφαρμογές.

Η Intel στη περασμένη Computex παρουσίασε πολλές πληροφορίες για την επερχόμενη πλατφόρμα από τα Apollo Lake SoC της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε tablet, laptop, chromebooks και 2 in 1 υπολογιστές κατά το δεύτερο μισό του έτους. Η εταιρία υπόσχεται βελτιωμένη αποδοτικότητα σε σχέση με τα τωρινά Braswell chips που βλέπουμε να υπάρχουν σε πληθώρα συσκευών της αγοράς. Η Intel υπόσχεται ένα 30% αύξηση στις επιδόσεις του CPU χάρη στην ολοκαίνουρια αρχιτεκτονική Goldmont ενώ αντίστοιχο ποσοστό βελτίωσης θα δούμε και στην ενσωματωμένη GPU μια και θα ενσωματώνει την αρχιτεκτονική 9ης γενιάς. Ο IMC του SoC θα υποστηρίζει DDR3L, LPDDR3 και LPDDR4 δίνοντας έτσι βελτιωμένη απόδοση και μειωμένη κατανάλωση οδηγώντας σε μεγαλύτερη αυτονομία.

Στο SoC θα δούμε να ενσωματώνονται και νέες συνδέσεις στο I/O όπως USB 3.1 Type-C ενώ θα υποστηρίζουν πιο πολλά λειτουργικά συστήματα για μεγαλύτερη ευελιξία στους OEMs.

[img_alt=Μεγάλη βελτίωση υπόσχεται η Intel με το mobile Apollo lake SoC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65432.png[/img_alt]

[img_alt=Μεγάλη βελτίωση υπόσχεται η Intel με το mobile Apollo lake SoC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65433.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now