GreeKpHantom

Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη PGA mounting για τους AMD Zen CPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PGA mounting μηχανισμός για τους Zen CPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Φωτογραφίες που δείχνουν ότι η AMD θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί PGA Mounting System στους καινούργιους Zen επεξεργαστές.

Στη φετινή Computex όλοι αναρωτιόντουσαν τι είδους mounting θα χρησιμοποιήσει η εταιρία. Θα παραμείνει στο PGA (Pin Grind Array) ή θα αρχίσει να χρησιμοποιεί LGA (Lan Grid Array) όπως η Intel; Φωτογραφίες που δημοσίευσε το Jagareview, δείχνουν ότι οι Summit Ridge aka Zen θα χρησιμοποιούν το τωρινό (AM3+) σύστημα με τα pins πάνω στον επεξεργαστή. Οι Summit Ridge θα φέρουν μέχρι 8 πυρήνες και 16 threads, και IPC βελτιωμένο έως και 40% από την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών της AMD. Οι μνήμες αναβαθμίστηκαν σε DDR4 κάτι που βοηθάει στην κατανάλωση του υπολογιστή και επιτέλους μπορεί να ξαναδούμε ανταγωνισμό στη high end αγορά επεξεργαστών.

Οι Summit Ridge θα μοιράζονται την ίδια αρχιτεκτονική 14 νανομέτρων με τις Polaris κάρτες γραφικών, και τα πρώτα δείγματα θα σταλούν στους συνεργάτες της μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα τέλη του έτους ή στις αρχές του επόμενου σύμφωνα με τις πηγές του DigiTimes που αναφέρεται τόσο στους Zen όσο και στους Kaby Lake της Intel, λέγοντας πως θα καθυστερήσουν έως και 3 μήνες.

[img_alt=PGA mounting μηχανισμός για τους Zen CPUs]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums831-picture65457.jpg[/img_alt]

[img_alt=PGA mounting μηχανισμός για τους Zen CPUs]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums831-picture65456.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now