MetallicGR

Multi-process framework ετοιμάζει η Mozilla για τον Firefox

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Multi-process framework ετοιμάζει η Mozilla για τον Firefox]http://www.hwbox.gr/images/news_images/firefox.jpg[/NEWS_IMG] Η Mozilla "ελπίζει" το νέο framework να φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στους χρήστες και φυσικά να κλείσει την ψαλίδα σε σχέση με τον Chrome της Google.

Από την έκδοση 48 του browser θα ξεκινήσει η δοκιμαστική αρχικά λειτουργία 'Electrolysis' που θα διαχωρίζει το user interface της εφαρμογής με το περιεχόμενο που είναι στην ουσία οι καρτέλες που αποτελούν το session. Η προσθήκη σύμφωνα με τον developer της Mozilla Asa Dotzler είναι 'η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην ανάπτυξη του Firefox' κάτι που υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια στον Chrome της Google και τους χρήστες του.

Η Mozilla φαίνεται να εστιάζει στο σημαντικότερο ίσως κομμάτι που απωθεί ορισμένους από τη χρήση του Firefox ο οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει το 14,44% της αγοράς και τη δεύτερη θέση με τον Chrome να επαναπαύεται στο 55,56%. Η νέα λειτουργία θα κάνει την εμφάνισή της στις 2 Αυγούστου αλλά όχι σε όσους χρησιμοποιούν Windows XP και μόνο σε κύματα. Developer που θα επιβλέπουν το feedback θα δίνουν ή θα απενεργοποιούν δυναμικά το feature από τους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

[img_alt=Multi-process framework ετοιμάζει η Mozilla για τον Firefox]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65471.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ο μόνος browser που κάνει σωστό scaling στα 4k..δλδ στην google δεν έχουν 4k οθόνες ή χρησιμοποιούν κ αυτοί ff ε? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

δλδ στην google δεν έχουν 4k οθόνες ή χρησιμοποιούν κ αυτοί ff ε? :hehe:

Δεν ξέρω, αλλά στην MS @ Dublin χρησιμοποιήσουν Chrome χωρίς καν να το κρύβουν... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now