alexgram

Προβλημα με GPU BOOST

Recommended Posts

Καλησπερα κ καλος σας βρηκα, εχω ενα συστημα που αποτελειτε απο:

A10-6800K με ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO

ASUS F2A85-V

KINGSTON 2X2GB + αλλη μια 2GB

WESTERN DIGITAL 500GB + SAMSUNG 850 EVO 250GB

Λοιπον ειχα θεμα με το AI Suite κ συγκεκριμενα με το fan xpert+(2.5 χρονια σημερα βρηκα να το σκαλισω) βρηκα μια λυση στο internet με 7 βηματα, στο 3 ελεγε delete ''C:\Program Files(x86)\ASUS and ''C\Program Files\ASUS'' Folder το εκανα κ το προβλημα με το fanxpert λυθηκε, απλα στην εκκινηση προσεξα οτι ειχε αναψει επανω στην μητρικη το κοκκινο λαμπακι του gpu boost, για το οποιο κ δεν μπορεσα να βρω λυση κ γτ αναψε αλλα κ πως να το σβησω, αν εχει καποιος καμια ιδεα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλώς σε βρήκαμε!

Μήπως μένει κόκκινο το λαμπάκι επειδή είναι ενεργοποιημένο; Καλό θα ήταν να κάνεις μια επανεγκατάσταση του προγράμματος πάντως, μπορεί να υπάρχει και κάποια νέα έκδοση. Απ' ότι βλέπω το GPU Boost απλά υπερχρονίζει την iGPU του 6800K σου.

Link to comment
Share on other sites

Οχι, αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω γτ αναψε τωρα, πηγα στην σελιδα της asus κ στο support κ κατεβασα οτι driver ηταν για την μητρικη μου, αλλα το λαμπακι ανοιχτο ακομα, μπακαλιστικη μεθοδος ειναι να το κλεισω χειροκινητα, απλα θελω να δω για ποιο λογο αναψε αν δεν βγαλω ακρη παω για format.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now