MetallicGR

Η AMD ολοκληρώνει το lineup των Polaris GPUs με τις RX 460/470

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD ολοκληρώνει το lineup των Polaris GPUs με τις R9 460/470]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Η CEO της AMD Lisa Su παρευρέθηκε στο PC Gaming Show και έδειξε δύο νέες κάρτες γραφικών ολοκληρώνοντας έτσι το lineup των Polaris καρτών γραφικών που θα κυκλοφορήσουν φέτος.

Το event πραγματοποιήθηκε στη φετινή E3 και η AMD βρισκόταν εκεί κυρίως ως ο βασικός χορηγός του γεγονότος αναφέροντας μερικές από τις συνεργασίες της με την ομάδα ανάπτυξης του τίτλου DOOM καθώς και μερικές νέες κάρτες γραφικών που θα συνοδέψουν την επίσης νέα RX 480. Η τελευταία θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς Polaris και θα εφοδιάζεται με το μεγάλο Polaris 10 chip. Το lineup θα συμπληρώσουν οι RX 470 και 460 για το χαμηλότερο σκαλί της αγοράς. Η RX 470 θα φέρει έναν κομμένο Polaris 10 πυρήνα, όμοιο με αυτόν της 480. Το ακόμη μικρότερο TDP της κάρτας και οι επιδόσεις της την τοποθετούν στην mainstream αγορά με την εταιρία να αναφέρει πως θα είναι ιδανική για 1080p gaming αξιώσεων.

Η τελευταία κάρτα, RX 460 προορίζεται για όσους έχουν μικρές απαιτήσεις και απασχολούνται με παιχνίδια τύπου Moba. Κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι η απουσία εξωτερικής τροφοδοσίας, παίρνοντας όλη την απαραίτητη ισχύ από την PCIe υποδοχή της. Δεδομένου ότι η 480 θα κυκλοφορεί με κόστος από $199 έως $249 για το μοντέλο των 8GB τότε οι δύο νέες που αποκαλύφθηκαν θα καλύψουν όλο το φάσμα από τα $99 έως και τα $199 παρέχοντας αξιοπρεπείς επιδόσεις κατά τα φαινόμενα.

[img_alt=Η AMD ολοκληρώνει το lineup των Polaris GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65670.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

come again? :surprise: minimum 150 ευρώ διαφορά θα έχουν....

μακαρι γιατι περιμένω να την αγοράσω αλλα κατι τα USD->>>>EURO θανε ιδια κλασσικα κατι ο ΦΠΑςςςςςς κατι οι μλκς στα καταστηματα....

Link to comment
Share on other sites

Εάν οι MSRPs της AMD είναι σαν αυτές της nVidia...μας βλέπω για 350?+ τις 480.

Τέτοια πες γιατί νομίζουν ότι θα τις αγοράζουν από 'δω με 200? :hehe: Κι εγώ θέλω 480, αλλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να έρθει σε τέτοια τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now