MetallicGR

Η 2η έκδοση του Open Source VR project της Razer αναβαθμίζεται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η 2η έκδοση του Open Source VR project της Razer αναβαθμίζεται]http://www.hwbox.gr/images/news_images/razer.jpg[/NEWS_IMG] Το VR headset της Razer αναβαθμίζεται με υποστήριξη μεγαλύτερων αναλύσεων κάνοντάς το περισσότερο ανταγωνιστικό με τους μεγάλους παίκτες της αγοράς.

Το Hacker Development Kit 2 έρχεται με μια νέα OLED οθόνη ανάλυσης 2160x1200 pixel ενώ εξακολουθεί να πωλείται με τιμή που δε ξεπερνά τα $400, ιδιαίτερα ελκυστική εάν το συγκρίνουμε με τις άλλες δύο προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά. Το HDK2 διατηρεί ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του προκατόχου του με την Razer να επισημαίνει πως διαθέτει έναν 'image quality enhancer' που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας το οποίο παράλληλα υπόσχεται να λύσει μερικά από τα προβλήματα των VR headsets. Πληροφορίες αναφέρουν πως το headset είναι συμβατό με παιχνίδια του SteamVR και μπορούν να παίξουν με ένα παραδοσιακό controller. Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Ιούλιο στη διεθνή αγορά.

[img_alt=Η 2η έκδοση του Open Source VR project της Razer αναβαθμίζεται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65675.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now