MetallicGR

Στον ορίζοντα το Samsung Galaxy Note 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στον ορίζοντα το Samsung Galaxy Note 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Το επερχόμενο smartphone της εταιρίας ετοιμάζεται για κυκλοφορία στις αρχές Αυγούστου σύμφωνα με τη νέα διαρροή που έρχεται στο προσκήνιο.

Η Κορεάτικη εταιρία ετοιμάζει το Galaxy Note 7 και Galaxy Note 7 edge και στις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη αποκάλυψή τους στον κόσμο. Η Samsung έχει προετοιμάσει ένα Galaxy Unpacked event το οποίο θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη σε δύο περίπου μήνες από σήμερα και στο οποίο θα δείξει δύο νέες παραλλαγές της ίδιας συσκευής. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο το Galaxy Note 7 θα έρχεται με οθόνη 5.8 ιντσών Slim RGB και τον νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 823, 6GB RAM και iris scanner έτσι ώστε να γίνεται δυνατό το ξεκλείδωμα της συσκευής με μια 'ματιά'.

Επιπλέον θα είναι από τα λίγα smartphones που θα υιοθετήσουν τη θύρα USB Type-C και το πρώτο της Samsung ακολουθώντας έτσι τις εξελίξεις στον χώρο.

[img_alt=Στον ορίζοντα το Samsung Galaxy Note 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65726.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Edge κινητό ξανά ούτε για πλάκα δεν αγοράζω. Ελπίζω να μην κάνουν την ίδια παπαριά που κάνανε με το Galaxy. Το Edge να είναι πιο μεγάλο και με καλύτερη μπαταρία από το αντίστοιχο Note.

Εκεί θα είναι το epic fail. Με το στανιό προσπαθούν να μας κάνουν να πάρουμε Edge.

Link to comment
Share on other sites

Μου τη σπάει που προσπαθούν να μας το περάσουν με το έτσι θέλω. Η συγκεκριμένη τεχνολογία απλά ΔΕΝ χρειάζεται. Σε τίποτα. Είναι κάτι άχρηστο τελείως το να είναι καμπυλωτό το τηλέφωνο στις άκρες. Εκτός του ότι χειροτερεύει την εμπειρία στο κράτημα του τηλεφώνου, δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα. Και αυτό που μου την έσπασε περισσότερο είναι πως δεν έγινε διαθέσιμο το Note 5 αλλά μόνο το S6 Edge+ πάλι με το στανιό. Δηλαδή αν ήθελες Note 5, η μόνη επιλογή ήταν το S6 Edge+. Τα περί διαθεσιμότητας ήτανε μπούρδες. Ελπίζω να βάλανε μυαλό με το κράξιμο που έπεσε, να πήγανε άπατες οι πωλήσεις του S6 Edge+ στην Ευρώπη και να διαθέσουν ξανά το Note και εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now