MetallicGR

Η Roccat σας καλεί να χρησιμοποιήσετε το Gaming Lapboard της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Roccat σας καλεί να χρησιμοποιήσετε το Gaming Lapboard της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/roccat.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία ακολουθεί άλλες γνωστές του χώρου όπως την Corsair και παρουσιάζει μια "πλατφόρμα" η οποία εξοπλίζεται με όλα τα απαραίτητα για gaming στο σαλόνι.

Το όνομα του περιφερειακού είναι Sova και βγαίνει επίσημα στην αγορά από σήμερα, τουλάχιστον στην αγορά της Αμερικής όπου έχει προτεινόμενη τιμή $149.99 έως $199. Το Sova ενσωματώνει πληκτρολόγιο μεμβράνης καθώς και μηχανικό για όποιον θέλει να παίζει με άνεση, πάντοτε στο σαλόνι.

Διαθέτει μεγάλη επιφάνεια για το ποντίκι καθώς και για τους καρπούς των χεριών που δρα σαν wristwrest ενώ η gaming εμφάνιση είναι κάτι που ξεχωρίζει με άνεση. Συνδέεται με το σύστημα μέσω USB καλωδίου 4 μέτρων η οποία έχει 1KHz polling rate. Παράλληλα εξοπλίζεται με το δικό του USB hub που δίνει δύο επιπλέον USB θύρες.

ROCCAT? SOVA - Gaming Lapboard

[img_alt=Η Roccat σας καλεί να χρησιμοποιήσετε το lapboard της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65790.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Μόνο εμένα μου φαίνεται ανούσιο ως προϊόν αυτό?

Μόνο που το βλεπω, δεν μπορώ να βολευτώ :P

Πως θα κανεις δουλειά μωρε με τούτο δα;

Δεν δεν....το χουμε πει. Ο όρος gaming εχει χάσει το νόημα του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now