MetallicGR

Η ASUS λανσάρει το νέο Zenfone Pegasus 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS λανσάρει το νέο Zenfone Pegasus 3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus6.jpg[/NEWS_IMG] Η ASUS περνάει και από τη MediaTek για να εφοδιάσει το νέο της smartphone με τον επεξεργαστή MT6737.

Η ASUS εμπλουτίζει την οικογένεια smartphone Zenfone 3 με ένα νέο μέλος το οποίο καλείται να καλύψει την entry level αγορά. Το Pegasus 3 φέρει στο εσωτερικό του 4x Cortex A53 χρονισμένους στα 1.3GHz ενώ έρχεται σε δύο εκδόσεις, με 2 και 3GB RAM και 16 ή 32GB αποθηκευτικού χώρου που πλέον θεωρείται από τα standards της βιομηχανίας. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών και ανάλυση 720p ενώ δέχεται 2G, 3G και 4G LTE δίκτυα στις δύο SIM του. Στη πίσω πλευρά του διακρίνεται η κάμερα των 13MP με διάφραγμα f/2.2 ενώ μπροστά μια τυπική 5MP f/2.0 για selfie φωτογραφήσεις.

Η μπαταρία της συσκευής έχει εντυπωσιακή χωρητικότητα 4100 mAh ενώ όπως φαίνεται από τη φωτογραφία είναι μη αφαιρούμενη από το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής. Το Pegasus 3 τρέχει χάρη στο Android 6 με το ZenUI 3.0 από πάνω του προσφέροντας ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στους χρήστες. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή του θα κυμαίνεται στα 200 και 230 USD για τις δύο εκδόσεις του ενώ εκτός από την αγορά της Κίνας ενδέχεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες περιοχές του κόσμου λόγω της "ξεκλείδωτης φύσης" του.

[img_alt=Η ASUS λανσάρει το νέο Zenfone Pegasus 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65868.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now