MetallicGR

Φήμες ακούγονται για το επόμενο Elder Scrolls της Bethesda

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμες ακούγονται για το επόμενο Elder Scrolls της Bethesda]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG] Κατά τη διάρκεια της E3 216, οι φήμες σχετικά με ένα νέο Elder Scrolls πήραν νέες διαστάσεις και το studio μοιράστηκε μια πολύ σημαντική πληροφορία.

Συγκεκριμένα, μπορεί το The Elder Scrolls V: Skyrim να επανέρχεται στο προσκήνιο με τις remastered εκδόσεις του για τις κονσόλες τελευταίας γενιάς και το PC όμως αυτό δεν σταματά την Bethesda από το να συνεχίσει να δημιουργεί και να υλοποιεί πάνω σε νέες ιδέες. Αρχικά, γνωστοποίησε πως ετοιμάζει δύο νέα projects τα οποία είναι άκρως βαρυσήμαντα για το studio ανάπτυξης ενώ ανέφερε πως το The Elder Scrolls VI θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον, όχι όμως άμεσα.

[img_alt=Φήμες ακούγονται για το επόμενο Elder Scrolls της Bethesda]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65958.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Άντε βρε Bethesda, δώσε μας κάτι με τον κόσμο του Morrorwind και την ομορφιά του Skyrim να ξεχάσουμε τι εστί χρόνος...

Επος και τα 2. Διάλεξε και μάντεψε περιοχή της Tamriel για το νέο Elder Scrolls.

http://www.tes.altervista.org/mappagigante.jpg

Link to comment
Share on other sites

remastered εκδόσεις και μλκς αφού εχουν βγαλει legendary edition, όπως δείχνει το skyrim με τα mods δεν πρόκειται ποτε να το φτάσουν για ευνόητους λόγους.

Αυτό που χρειάζεται η σειρά είναι μια νεα μηχανή γραφικών, πιό εμπλουτισμένο κόσμο, και οι πράξεις του παίχτη και οι αποφάσεις να παιζουν ρολο στην πορεία της εξέλιξης.

Εκεί που την έχουν φτασει την σειρά ο καθένας να μπορεί να κανει τα παντα χωρίς περιορισμό και χωρίς αντίκτυπο στον γύρο κόσμο είναι για κλάματα.

Lenovo K4 note

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now