MetallicGR

Waterblocks και για την GTX 1070 Founders Edition λανσάρει η EK

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Waterblocks και για την GTX 1070 Founders Edition λανσάρει η EK]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ek.jpg[/NEWS_IMG] Μετά την ανακοίνωση των custom waterblocks της για την GTX 1080 η Σλοβένικη EKWB λανσάρει στην αγορά τα πρώτα της full cover waterblocks για την Founders Edition GTX 1070.

Χωρίς να ξεφεύγει από την πεπατημένη, η EK Water Blocks ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των νέων της full cover waterblock για την κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® GTX 1070 Founders Edition που κυκλοφόρησε πριν περίπου μια εβδομάδα στην αγορά. Αν και το συγκεκριμένο είναι συμβατό μόνο με την Founders Edition κάρτα της NVIDIA, αυτό δε σημαίνει πως δε θα δούμε και υλοποιήσεις για custom GPUs της αγοράς με το ίδιο chip.

Τα waterblocks έρχονται σε δύο εκδόσεις με ακρυλικό πάνω μέρος και με Acetal με Nickel λεπτομέρειες όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία. Τα waterblocks ψύχουν παράλληλα και τα VRM αλλά και τις μνήμες της κάρτας επιτυγχάνοντας χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το EK-FC1070 GTX όπως θα ονομάζεται βρίσκεται ήδη διαθέσιμο από το κατάστημα της EK Water Blocks στην τιμή των 109.95?. Επιπλέον, υπάρχει και backplate με προτεινόμενη τιμή τα 29.95?.

[img_alt=Waterblocks και για την GTX 1070 Founders Edition λανσάρει η EK]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65960.png[/img_alt]

[img_alt=Waterblocks και για την GTX 1070 Founders Edition λανσάρει η EK]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65962.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now