MetallicGR

Games της Microsoft θα εμφανιστούν ξανά στο Steam

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Games της Microsoft θα εμφανιστούν και στο Steam]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Αναγνωρίζοντας την ισχύ της πλατφόρμας η Microsoft αναφέρει πως θα συνεργαστεί σε ορισμένους τομείς με τη Valve και θα ανταγωνιστεί σε άλλους.

Τα παραπάνω έρχονται δια στόματος Phil Spencer ο οποίος ανέφερε πως μερικά Microsoft games ίσως κάνουν την εμφάνισή τους και στο Steam ως μέρος της νέα συνεργασίας των δύο πλευρών. Χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα παιχνίδια και franchise ο Spencer δήλωσε πως το Steam είναι πλέον μια πολύ μεγάλη και αναγνωρισμένη δύναμη στον χώρο του gaming κάτι που το βλέπει με καλό μάτι ενώ θεωρεί πως η συνεργασία τους θα παίξει κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία των παιχνιδιών για Windows.

Όσον αφορά τον τομέα της ανταγωνιστικότητας, ο Spencer αναφέρθηκε πως ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο θα είναι κάτι θετικό για τους τελικούς Gamers κάτι που πιθανότατα έχει να κάνει με την τιμή των παιχνιδιών που δίνονται. Τέλος, η Microsoft θα συνεχίσει να δίνει πολλά από τα παιχνίδια της στο Windows Store παρά την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για παραλείψεις και μικρή υποστήριξη σε features.

[img_alt=Games της Microsoft θα εμφανιστούν και στο Steam]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65990.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now