MetallicGR

Το Smart Boy μετατρέπει το Smartphone σε Game Boy!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Smart Boy μετατρέπει το Smartphone σε Game Boy!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Η Hyperkin υπόσχεται μοναδική εμπειρία χρήσης που πλησιάζει την πραγματική μιας και η κατασκευή μιμείται τα πλήκτρα ενός πραγματικού Game Boy.

Κάτι που ξεκίνησε αρχικά σαν πρωταπριλιάτικο αστείο φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα από την Hyperkin. Στην περασμένη E3 2016 η εταιρία έδειξε το Smart Boy της, ένα addon για συσκευές Android και iOS (αν και δεν είδαμε κάποια της Apple σε λειτουργία) το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν κάθε λογής retro παιχνίδι στο smartphone τους χωρίς την ανάγκη touchscreen controls που μειώνουν την εμπειρία χρήσης. Το Neowin συγκέντρωσε μερικές φωτογραφίες από το project το οποίο λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Δεκέμβριο στην αγορά.

[img_alt=Το Smart Boy μετατρέπει το Smartphone σε Game Boy!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65991.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αν του δώσουν και έξτρα μπαταρία για να παίρνει απο εκει ενέργεια καθώς παίζεις και να μην σου τρώει απο το κινητό θα ταν πολυ σωστό accessory. Έτσι απλά σκέτο για την εμφάνιση και μόνο νταξ, χιπστεριλικι μεγάλο :P.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now