MetallicGR

8 Λεπτά Gameplay από το νέο Forza Horizon 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=8 Λεπτά Gameplay από το νέο Forza Horizon 3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing3.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο παιχνίδι της Microsoft ήταν playable στην έκθεση E3 και έτσι τα πρώτα videos κάνουν την εμφάνισή τους.

Το Forza Horizon 3 συνεχίζει την παράδοση των υπόλοιπων παιχνιδιών της σειράς με τη μόνη διαφορά ότι πλέον θα έρθει και στη πλατφόρμα των Windows 10 εκτός από αυτή του Xbox ως μέρος του νέου προγράμματος Xbox "Play Anywhere". Το παιχνίδι περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του πλανήτη με την Lamborghini Centenario να παίζει "πρωταγωνιστικό" ρόλο στην έκθεση. Προτού δούμε το Gameplay από τον νέο τίτλο αξίζει να αναφέρουμε πως η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/APjLlbr_oC4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=8 Λεπτά Gameplay από το νέο Forza Horizon 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66050.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πιο arcade-ίλα και από το Need For Speed... για να μην πω πως είναι πιο arcade και από το arcade της Sega

Bill μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το πιστέψω αυτό διότι στο NFS 2015 οδηγάω 1040hp Supra η οποία στρίβει με 365 χιλιόμετρα τελικιασμένη (βέβαια χάνει ταχύτητα) και αν δεν σε παίρνει η στροφή, κάνεις κατεβασιά και driftάρεις με 300 χιλιόμετρα για να σε πάρει :hehe: Επίσης από τα 300, κάνεις κατεβασιά 4η και μπαίνεις με 160 ντριφταριστός σε στροφή μέσα σε 1 second :hehe:

Έχουν όμως και τα arcade racing games τη πλάκα τους γιατί δεν γίνεται πάντα όταν έχεις 1-2 ώρες να χαλαρώσεις να tryhardάρεις σε Project Cars και Assetto Corsa ;)

Άσε που ακόμα και τα Simulator racing games όπως το project cars ή το gran turismo, είναι απλά παιχνίδια. Οδηγάς ένα Evo στο παιχνίδι μέσα εργοστάσιο και λες "Μα γιατί είναι τόσο αργό". Βγαίνεις στο δρόμο στη πραγματικότητα και οδηγάς εργοστάσιο Evo 8 και Κ@ΥΛΩΝΕΙΣ με το πόσο γρήγορο είναι! Simulator my ass διότι ναι μεν είναι πιο ρεαλιστικά όσον αφορά τα κρατήματα και το πως στρίβουν τα αυτοκίνητα, αλλά και τιμονιέρα να έχεις, μπαίνεις και οδηγάς μετά ένα κανονικό γρήγορο αυτοκίνητο και απλά δεν υπάρχει σύγκριση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now