MetallicGR

Αύξηση στα 'Συνδεδεμένα' Αυτοκίνητα παρατηρήθηκε το Q1 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αύξηση στα 'Συνδεδεμένα' Αυτοκίνητα παρατηρήθηκε το Q1 2016]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general5.jpg[/NEWS_IMG] Σχεδόν όλοι μας έχουμε κάποιον αριθμό κινητού εδώ και χρόνια, όμως από τις νέες συνδέσεις που δημιουργούνται και καταγράφονται κάθε τρίμηνο, το 32% ανήκει σε αυτοκίνητα με σχετικές υπηρεσίες.

Στατιστικά της υπηρεσίας Chetan Sharma τα οποία δημοσίευσε το TechCrunch αναφέρονται στην ραγδαία αύξηση των αυτοκινήτων που βρίσκονται συνδεδεμένα με κάποια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας προσφέροντας GPS tracking καθώς και άλλες υπηρεσίες. Κατά τη διάρκεια του περασμένου τριμήνου παρατηρήθηκε αύξηση των συνδεδεμένων αυτοκινήτων σε βαθμό που ξεπέρασαν τις αιτήσεις για χρήση σε κινητά τηλέφωνα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά καθώς μόλις τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότερα 'έξυπνα αυτοκίνητα' ξεκινούν να τρέχουν στους δρόμους του κόσμου.

Παράλληλα, η έρευνα αναφέρει πως 4 στους 10 ανθρώπους δεν γνώριζαν πως τα νέα τους οχήματα έχουν τα παραπάνω συστήματα προεγκατεστημένα στο όχημά τους, ενώ 6 από αυτούς πραγματοποίησαν τη συγκεκριμένη αγορά κυρίως λόγω αυτών των χαρακτηριστικών. Τέλος, η AT&T διαθέτει στη βάση δεδομένων της περί τα 8 εκατομμύρια αυτοκίνητα προσφέροντας υπηρεσίες ψυχαγωγίας, 4G LTE hotspot και άμεση επικοινωνία με διπλανά οχήματα. Το μόνο σίγουρο, είναι πως το μέλλον μας επιφυλάσσει ακόμη περισσότερα "συνδεδεμένα" οχήματα τα οποία θα μπορούν να "συνομιλούν" μεταξύ τους ή ακόμη και να οδηγήσουν μόνα τους, ακολουθώντας τα χνάρια της Tesla Motors.

[img_alt=Αύξηση στα 'Συνδεδεμένα' Αυτοκίνητα παρατηρήθηκε το Q1 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66067.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now