MetallicGR

Ο Microsoft Edge είναι πιο φιλικός στη μπαταρία των φορητών συσκευών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft αναφέρει πως ο Edge είναι πιο φιλικός στη μπαταρία]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Οι κάτοχοι laptop και άλλων φορητών συσκευών θα μπορούν να μένουν περισσότερη ώρα online χωρίς την ανάγκη φόρτισης χάρη στον Edge αναφέρει σε νέα δήλωση της η Microsoft.

Συγκεκριμένα η εταιρία πραγματοποίησε ορισμένες δοκιμές με μερικούς από τους πιο γνωστούς browsers που κυκλοφορούν όπως τον Firefox, τον Chrome και τον Opera. Οι δοκιμές περιλάμβαναν το streaming ενός video από το internet σε αντίστοιχου hardware φορητούς υπολογιστές. Το αποτέλεσμα εμφανίζει τον Edge της Microsoft να στέφεται νικητής αφήνοντας για πολύ πίσω τον Chrome και ελάχιστα τον Opera.

Πιο ειδικά, ο Edge 'κράτησε' το σύστημα ανοικτό για περίπου 7 ώρες και 22 λεπτά, ενώ ο δεύτερος Opera αρκέστηκε στις 6 ώρες και 18 λεπτά. Ο Firefox τερμάτισε τρίτος και το χρονόμετρο σταμάτησε στις 5 ώρες και 9 λεπτά. Ο Chrome με τις 4 ώρες και τα 19 λεπτά κράτησε το laptop ανοικτό για σχετικά λίγη ώρα, μιας και όπως είναι ευρέως γνωστό εκτός από την υψηλή χρήση μνήμης, ο περιηγητής χρησιμοποιεί και αρκετό CPU time στις δεκάδες διεργασίες που μπορεί να ανοίξει κατά τη διάρκεια ενός session. Το παρακάτω video αποτελεί timelapse της όλης διαδικασίας.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/rjrxOOfi54k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Η Microsoft αναφέρει πως ο Edge είναι πιο φιλικός στη μπαταρία]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66075.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now