La_MoRt

Μπλε χρώμα μέσα σε ψυγείο

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, στο σύστημα της υδρόψυξης μου έχω παρατηρήσει το εξής: Μέσα στο ψυγείο το υγρό που χρησιμοποιώ έχει αφήσει μπλε χρώμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να καθαρίσει; Σκέφτηκα να βάλω ξύδι και να το αφήσω μια μέρα αλλά φοβάμαι για τη διάβρωση του μετάλλου. Έχετε κάποια ιδέα πως αλλιώς να το καθαρίσω γιατί στο καθαρισμό που κάνω κάθε καλοκαίρι σκεφτόμουν να αλλάξω και χρώμα υγρού. το ψυγείο είναι της EK το 120 triple το χοντρό.

Link to comment
Share on other sites

Fairy Power Spray + Αφθωνο ζεστο απιονισμένο νερο

Ψέκασε 2-3 δόσεις μέσα σε ενα inlet, κλείσε το άλλο και γέμισε το ζεστό απιονισμένο νερό. άσε και λίγο αέρα μέσα, κλείσε και το outlet, και ταρακούνησε το καλα - προσοχή γιατι θα έχιε γίνει καυτό με το ζεστό νερό. άστο λίγο να κάτσει (μέχρι να κρυώσει) και επανέλαβε άλλη μια φορά. μέτα ξέπλυνε το πολύ καλα 7-8 πλήσεις με απιονισμένο νερό.

Μ

Link to comment
Share on other sites

Και όταν τελειώσεις βάλε διάφανο νερό ώστε να μην το ξαναπεράσεις όλο αυτό :) Αυτά τα βαψίματα είναι ο μόνος λόγος που δεν έβαλα χρωματιστό νερό..

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τους παραπάνω. Αν μπορείς να έχεις χρώμα στους σωλήνες και όχι στο νερό θα ήταν καλύτερα. Εγώ χρησιμοποιώ WFI (water for injection) νερό για ενέσεις από φαρμακείο για τα loop μου. H θερμοκρασία του απιονισμένου νερού θα κάνει την διαφορά όταν ξεπλένεις-ταρακουνάς-καθαρίζεις, σκέψου όπως όταν πλένεις κατσαρόλες. Καλό καθάρισμα λοιπόν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now