La_MoRt Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Καλημέρα παιδιά, στο σύστημα της υδρόψυξης μου έχω παρατηρήσει το εξής: Μέσα στο ψυγείο το υγρό που χρησιμοποιώ έχει αφήσει μπλε χρώμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να καθαρίσει; Σκέφτηκα να βάλω ξύδι και να το αφήσω μια μέρα αλλά φοβάμαι για τη διάβρωση του μετάλλου. Έχετε κάποια ιδέα πως αλλιώς να το καθαρίσω γιατί στο καθαρισμό που κάνω κάθε καλοκαίρι σκεφτόμουν να αλλάξω και χρώμα υγρού. το ψυγείο είναι της EK το 120 triple το χοντρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barfastic Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Fairy Power Spray + Αφθωνο ζεστο απιονισμένο νερο Ψέκασε 2-3 δόσεις μέσα σε ενα inlet, κλείσε το άλλο και γέμισε το ζεστό απιονισμένο νερό. άσε και λίγο αέρα μέσα, κλείσε και το outlet, και ταρακούνησε το καλα - προσοχή γιατι θα έχιε γίνει καυτό με το ζεστό νερό. άστο λίγο να κάτσει (μέχρι να κρυώσει) και επανέλαβε άλλη μια φορά. μέτα ξέπλυνε το πολύ καλα 7-8 πλήσεις με απιονισμένο νερό. Μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venisk Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Και όταν τελειώσεις βάλε διάφανο νερό ώστε να μην το ξαναπεράσεις όλο αυτό Αυτά τα βαψίματα είναι ο μόνος λόγος που δεν έβαλα χρωματιστό νερό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregEl Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Συμφωνώ με τους παραπάνω. Αν μπορείς να έχεις χρώμα στους σωλήνες και όχι στο νερό θα ήταν καλύτερα. Εγώ χρησιμοποιώ WFI (water for injection) νερό για ενέσεις από φαρμακείο για τα loop μου. H θερμοκρασία του απιονισμένου νερού θα κάνει την διαφορά όταν ξεπλένεις-ταρακουνάς-καθαρίζεις, σκέψου όπως όταν πλένεις κατσαρόλες. Καλό καθάρισμα λοιπόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
La_MoRt Posted June 22, 2016 Author Share Posted June 22, 2016 Ωραία ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά να είστε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...