MetallicGR

Η EK ετοιμάζει Waterblock και για την AMD RX 480

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η EK ετοιμάζει Waterblock και για την AMD RX 480]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ek.jpg[/NEWS_IMG] Λίγες μέρες έμειναν για την κυκλοφορία της νέας κάρτας από την AMD και η EK Waterblocks δήλωσε πως ετοιμάζει τα πρώτα waterblocks για τη κάρτα.

Η AMD RX 480 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα με προτεινόμενη τιμή που θα ξεκινά από τα $199 για την έκδοση των 4GB κάτι που γεννά ερωτήματα όπως το ποιος θα ήθελε να τοποθετήσει ένα σχετικά ακριβό waterblock πάνω σε μια κάρτα της τάξης της RX 480. Φυσικά αυτό δεν ισχύει για όσους αγοράσουν πάνω από μια κάρτα όπου και η αγορά δύο waterblocks ίσως βοηθήσει τόσο τις θερμοκρασίες όσο και το πιθανό overclockability που θα έχει η GPU, με τις φήμες να μιλούν ήδη για έως και 1600MHz στον πυρήνα με ψύξη αέρα. Τα waterblocks έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας "σύντομα".

[img_alt=Η EK ετοιμάζει Waterblock και για την AMD RX 480]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66270.png[/img_alt]

[img_alt=Η EK ετοιμάζει Waterblock και για την AMD RX 480]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66269.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Έχει ξαναβγάλει για φθηνές κάρτες waterblock η EK και φαντάζομαι θα είναι στα κλασσικά σχέδια της EK. Δυστυχώς για εμένα βλέπω να είναι η μοναδική εταιρία που θα βγάλει waterblock για αυτές τις κάρτες. Θα ήθελα πολύ να βγάλει και η bitspower, αλλά μόνο για ναυαρχίδες κάρτες βγάζει και για AMD ειδικά δεν υπάρχει τρομερή ποικιλία. Θα σκεφτόμουν 2 480 σε custom loop άνετα, αλλά προσωπικά συνεχίζω να ελπίζω σε μια καλύτερη 490 πριν φτάσουμε σε HBM 2 κάρτες.

Αυτός που θέλει να κάνει custom loop πάντως, θα κάνει custom loop και το πόσο κοστίζει η κάρτα γραφικών είναι δευτερεύον, αν έχεις πάρει την απόφαση να κάνεις το βήμα για custom loop.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now