JC_Denton

H Albatron και η Galaxy πάνε και αυτές με την ATi ?

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://img150.imageshack.us/img150/4481/20060910albatronlogo100mg6.jpg[/WRAPLEFT][WRAPRIGHT]http://img137.imageshack.us/img137/298/galaxyuc2.jpg[/WRAPRIGHT]Σύμφωνα με τις πηγές του Fudzilla στην Taiwan, δύο βασικοί συνεργάτες της nVIDIA ετοιμάζονται να πάνε προς την ATi. Ο λόγος για τις Albatron και Galaxy, οι οποίες δείχνουν να είναι δυσαρεστημένες με όσα έχει κάνει η nVIDIA γι' αυτές, οπότε προχωρούν και στο αντίπαλο στρατόπεδο για να παίζουν και στα δύο ταμπλώ.

Από τη μια οι φήμες για την Albatron μιλάνε για έντονη δυσαρέσκεια μετά από τον περιορισμό της εταιρείας μόνο στην Ασιατική αγορά (που ίσως εξηγεί το γιατί δεν τη βλέπαμε τελευταία στην Ελλάδα), ενώ από την άλλη η Galaxy, τμήμα της Palit, η οποία όπως ξέρουμε κατέχει και τη Gainward, είναι λογικό να πάει και αυτή στην ATi, μιας και όλες οι εταιρείες του ομίλου έχουν κάνει το ίδιο.

Εάν τα νέα όντως αληθεύουν, μιλάμε για μια ξεκάθαρη νίκη της ATi. Οι μόνοι πλέον αποκλειστικοί κατασκευαστές της nVIDIA φαίνεται πως θα είναι η Zotac και η EVGA, πράγμα που ίσως ανησυχεί τους υπεύθυνους του κολοσσού των γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now