MetallicGR

Φήμες θέλουν την AMD RX 470 να κοστίζει $149

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμες θέλουν την AMD RX 470 να κοστίζει $149]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Νέες πληροφορίες για τη μικρότερη κάρτα του lineup η οποία θα εξακολουθεί να βασίζεται στον πυρήνα Polaris 10 έρχονται στην επιφάνεια και γίνεται λόγος τόσο στις επιδόσεις όσο και στη προτεινόμενη τιμή της.

Συγκεκριμένα, η RX 470 του Radeon Technologies Group αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο μετά την RX 480 με τη τελευταία να συνεχίζει να βρίσκεται στο παλμό της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες με τα δεκάδες 'leaks' τα οποία θα συνεχίσουν να έρχονται μέχρι και λίγο πριν την άρση του NDA. Ο IT κόσμος βέβαια εστιάζει και στο μικρότερο μοντέλο της σειράς, την RX 470 η οποία σύμφωνα με το VideoCardz θα κοστίζει περί τα $149 για την έκδοση των 4GB ενώ οι επιδόσεις της θα ξεπερνούν αυτές της Radeon R9 380X.

Η κάρτα θα έχει TDP 110W και θα κάνει χρήση ενός 6-pin PCIe connector όπως και στη περίπτωση της RX 480 και κύριος στόχος της θα είναι το 1080p Gaming στα 60FPS.

Φωτογραφία της RX 480 όπως την είδαμε πρόσφατα

[img_alt=Φήμες θέλουν την AMD RX 470 να κοστίζει $149]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66277.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά αν όλες οι φήμες με τις νέες κάρτες της amd είναι αλήθεια, περιμένω να δω τι άλλο μπορεί να ακολουθήσει.Απλά οι χαμηλές προμήθειες της Nvdia και οι χαμηλές τιμές που θα προσφέρουν ενδέχεται να τους δάσουν αρκετά έσοδα να αναπτυχθούν περεταίρω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now