MetallicGR

Γνωρίστε το Escape From Tarkov μέσα από νέο Gameplay της Alpha έκδοσης

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Γνωρίστε το Escape From Tarkov μέσα από νέο Gameplay της Alpha έκδοσης]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps4.jpg[/NEWS_IMG] Stalker και DayZ συναντιούνται για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό περιβάλλον στο νέο ατμοσφαιρικό FPS τίτλο Escape From Tarkov.

Με συννεφιασμένα και δαιδαλώδη τοπία το Escape From Tarkov ρίχνει στο τραπέζι πολλά στοιχεία που έχουμε δει από το Stalker και το νεότερο DayZ και βρίσκεται σε Alpha μορφή για την ώρα και θα κυκλοφορήσει με την ίδια μορφή τον Αύγουστο δίνοντας την ευκαιρία στους gamers απανταχού να δοκιμάσουν αυτόν τον FPS τίτλο. Για την ακρίβεια το είδος του παιχνιδιού είναι λίγο πιο σύνθετο μιας και αναφέρεται ως online FPS με στοιχεία MMO και RPG με τη παρουσία συστήματος Skill και οικονομίας που θα αλλάζει δυναμικά.

Το Game υπόσχεται πολλά και η ομάδα ανάπτυξης Battlestate Games δημοσίευσε ένα gameplay 15 λεπτών που παρουσιάζει λίγη από την δράση καθώς και στιγμές απόλυτης ησυχίας που θα δούμε στην Alpha τον Αύγουστο.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/bbDWpLb-hdw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Γνωρίστε το Escape From Tarkov μέσα από νέο Gameplay της Alpha έκδοσης]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66354.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now