GreeKpHantom

Τα Top 10 σε πωλήσεις παιχνίδια του Steam αυτής της εβδομάδας

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Top 10 σε πωλήσεις παιχνίδια στο Steam αυτή τη στιγμή]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Η Valve δημοσιεύει στοιχεία για τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας.

Στην πρώτη θέση έρχεται το DOOM, τίτλος που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και έχει σημαντική θέση στην καρδία κάθε παλιού gamer. Ακολουθεί το Grand Theft Auto V, τίτλος που ακόμα και αν άργησε να εμφανιστεί στο PC, έκανε πάταγο στις πωλήσεις. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το Dead by Daylight, παιχνίδι για άτομα που προτιμούν τα Survival τύπου παιχνίδια. Ακολουθεί το Fallout 4, άλλος ένας πολύ αγαπητός τίτλος για όσους προτιμούν τα RPG Style games. Πέμπτο έρχεται το Counter-Strike: Global Offensive, ένα από τα μεγαλύτερα FPS των εποχών, με εκατομμύρια fans. Έκτο βρίσκεται ένα από τα αγαπημένα των RPG gamers, το The Witcher 3: Wild Hunt. Στην έβδομη θέση βρίσκουμε το ARK: Survival Evolved, τίτλος ευρύτερα επιθυμητός από την κοινότητα. Ακολουθεί ένας ακόμα FPS τίτλος, το ARMA 3 για τους 'πολεμοχαρείς' της παρέας, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν το Rise of the Tomb Raider και το Stardew Valley στην ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

[img_alt=Τα Top 10 σε πωλήσεις παιχνίδια στο Steam αυτή τη στιγμή]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums851-picture66506.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now