MetallicGR

Αποζημίωση $10.000 μετά από auto-update στα Windows 10!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αποζημίωση $10.000 μετά από auto-update του PC στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft αναγκάστηκε να πληρώσει το ποσό των 10 χιλιάδων δολαρίων σε μια γυναίκα από τη Καλιφόρνια, της οποίας το PC αναβαθμίστηκε αυτόματα στα Windows 10.

Η Teri Goldstein, travel agent από τη Καλιφόρνια αποζημιώθηκε με 10.000 δολάρια από την ίδια την Microsoft καθώς ο υπολογιστής της αναβαθμίστηκε αυτόματα στα Windows 10, μια πρακτική που έχουμε δει να χρησιμοποιείται εδώ και αρκετό καιρό (από τον περασμένο Φεβρουάριο) με τη προσθήκη του upgrade σαν recommended update στο Windows Update. Η αναβάθμιση του υπολογιστή βέβαια δεν προχώρησε όπως περίμενε η Teri μιας και εκτός του ότι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αχρήστευσε εντελώς τον υπολογιστή κάτι που πιθανόν να ζημίωσε και τη δουλειά της. Παρά όλα αυτά η απόφαση των $10.000 φαίνεται να βρήκε σύμφωνη την Microsoft η οποία εκτός του ότι δεν προχώρησε σε έφεση, ενδέχεται να γεννήσει και περαιτέρω μηνύσεις ανά τον κόσμο, όπως δηλώνει ο Guardian.

[img_alt=Αποζημίωση $10.000 μετά από auto-update του PC στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66548.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now