MetallicGR

Αύξηση στις πωλήσεις Samsung Super AMOLED αναμένεται μέχρι και το 2019

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αύξηση στις πωλήσεις Samsung Super AMOLED αναμένεται μέχρι και το 2019]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Έρευνα του DigiTimes που δημοσιεύθηκε πριν λίγες ώρες αναφέρει πως η Samsung θα αυξήσει τη παραγωγή των Super AMOLED οθονών της για φορητές συσκευές στα 560 εκ. μονάδες το 2019.

Ο αριθμός αποτελεί αύξηση 114% σε σχέση με το 2015 όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το DigiTimes με τις Super AMOLED οθόνες να αποτελούν το "next big thing" και στοχεύουν κάθε συσκευή όπως τηλεοράσεις, smartphones, tablets και πολλά άλλα σχετικά προϊόντα. Ο τύπος της οθόνης έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις τωρινές LCD όπως πιο λεπτό προφίλ, χαμηλότερη κατανάλωση, υψηλότερη φωτεινότητα, καλύτερη αναπαράσταση των χρωμάτων.

Οι οθόνες της θα ξεκινήσουν από φέτος να βρίσκονται σε ακόμη περισσότερες συσκευές, όπως για παράδειγμα το iPhone 7 της Apple αλλά και μερικές άλλες Κινέζικες εταιρίες κατασκευής οι οποίες είτε διαθέτουν ήδη κάποιο στο portfolio του, είτε σκοπεύουν σύντομα να υιοθετήσουν τη τεχνολογία. Μερικές από αυτές είναι οι Vivo, Oppo, GiONEE, Huawei Technologies και η Lenovo. Παράλληλα, οι Japan Display, Sharp και μερικές άλλες μικρότερες εταιρίες με έδρες στην Κίνα και την Ταϊβάν, θα ξεκινήσουν να κατασκευάζουν ανταγωνιστικά προϊόντα από το 2019, και μόνο τότε αναμένεται να ξεκινήσει ο ανταγωνισμός τους με τη Samsung.

[img_alt=Αύξηση στις πωλήσεις Samsung Super AMOLED αναμένεται μέχρι και το 2019]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66636.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now