MetallicGR

Η Microsoft ετοιμάζει ένα Surface AIO για το Q3 του 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft ετοιμάζει ένα Surface AIO για το Q3 του 2016]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Μετά την επιτυχία της στις 2 σε 1 συσκευές της η Microsoft θα λανσάρει και All in One σύστημα στην οικογένεια προϊόντων Surface.

Ακολουθώντας εν μέρη τα βήματα της Apple, η Microsoft αναμένεται να μπει στα χωράφια των all in one συστημάτων προς το τρίτο τρίμηνο του έτους με ένα νέο PC που θα τοποθετηθεί στην οικογένεια προϊόντων Surface. Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως σταματά η παραγωγή του Surface 3 tablet της, αφήνοντας έτσι χώρο για ένα νέο προϊόν, κάτι που συζητούνταν εδώ και καιρό.

Η Microsoft με την κυκλοφορία του Surface AIO, αναμένεται να βοηθήσει την άνοδο της συγκεκριμένης αγοράς ενώ όπως αναφέρουν ειδικοί της βιομηχανίας τις πρώτες θέσεις στον συγκεκριμένο τομέα τις κατέχουν οι Lenovo και η Apple. Η αγορά των AIO PC δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 12.6 εκ. μονάδες το 2016, πέφτοντας από τα 14 εκ. του 2015 σύμφωνα με ανάλυση του DigiTimes.

[img_alt=Η Microsoft ετοιμάζει ένα Surface AIO για το Q3 του 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66688.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now