MetallicGR

Χαμηλού Κόστους Water Block για την AMD RX 480 από την XSPC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Χαμηλού Κόστους Water Block για την AMD RX 480 από την XSPC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general5.jpg[/NEWS_IMG] Η αναγνωρισμένη εταιρία XSPC ετοιμάζει ένα νέο waterblock για τη νέα AMD RX 480 η οποία θα έρχεται με εύπεπτη τιμή σε αντίθεση με τα περισσότερα που κυκλοφορούν.

Μετά την EK Water Blocks έρχεται και η XSPC με την αποκάλυψη του Blade, ενός GPU Block για τη reference RX 480 το οποίο όμως έρχεται με σχετικά premium εμφάνιση. Το waterblock κάθεται πάνω σε μια χάλκινη βάση με ακρυλικό πάνω μέρος το οποίο μάλιστα καλύπτεται από ένα λεπτό στρώμα αλουμινίου. Η περίμετρος του waterblock διαθέτει και τις ειδικές υποδοχές για LEDs ενώ η full cover σχεδίαση καλύπτει τα πιο σημαντικά υποσυστήματα της κάρτας.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που δεν είναι τίποτα άλλο παρά renders, το block θα διατεθεί σύμφωνα με την ίδια την εκτίμηση της XSPC την επόμενη εβδομάδα.

[img_alt=Χαμηλού Κόστους Water Block για την AMD RX 480 από την XSPC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66803.png[/img_alt]

[img_alt=Χαμηλού Κόστους Water Block για την AMD RX 480 από την XSPC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66802.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now