MetallicGR

Η MSI λανσάρει τη νέα σειρά καρτών γραφικών GeForce GTX 10 Series DUKE

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MSI λανσάρει τη νέα σειρά καρτών γραφικών GeForce GTX 10 Series DUKE]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi2.jpg[/NEWS_IMG] Δύο νέα μοντέλα προστίθενται στη νέα σειρά καρτών γραφικών DUKE και μέχρι στιγμής φέρουν τα εξίσου νέα chip της NVIDIA.

Συγκεκριμένα η MSI ετοιμάζει τις GTX 1070 DUKE Edition και GTX 1080 DUKE Edition οι οποίες χρησιμοποιούν ένα μεγάλο σύστημα ψύξης με τρεις ανεμιστήρες θυμίζοντας κάποια Lightning υλοποίηση ενώ όπως επισημαίνουν πηγές το PCB θα είναι custom με τις κάρτες να προορίζονται κυρίως για την Ασιατική αγορά. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο backplate μιας και η κάρτα φέρει ένα premium κατασκευής κάλυμμα για το πίσω μέρος της πλακέτας. Η "ράχη" της κάρτας περιλαμβάνει LED διάφορων χρωμάτων που μπορούν να αλλάξουν μέσω του παρεχόμενου software.

Από άποψης χρονισμών η GTX 1080 θα τρέχει στα 1708 MHz core, 1847 MHz GPU Boost και 10108MHz για τις GDDR5X μνήμες. Η GTX 1070 από την άλλη, έρχεται με χρονισμούς 1607 MHz για το Base και 1797 MHz για το GPU Boost. Τέλος, πληροφορίες για τη κυκλοφορίας της δεν έχουν γίνει γνωστές.

[img_alt=Η MSI λανσάρει τη νέα σειρά καρτών γραφικών GeForce GTX 10 Series DUKE]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66898.png[/img_alt]

[img_alt=Η MSI λανσάρει τη νέα σειρά καρτών γραφικών GeForce GTX 10 Series DUKE]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66897.png[/img_alt]

[img_alt=Η MSI λανσάρει τη νέα σειρά καρτών γραφικών GeForce GTX 10 Series DUKE]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66896.png[/img_alt]

[img_alt=Η MSI λανσάρει τη νέα σειρά καρτών γραφικών GeForce GTX 10 Series DUKE]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66895.png[/img_alt]

'>Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Asia only :(

Πρέπει να συντονιστούν εκεί στην MSI με τα τμήματα motherboards και GPU. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάρτα που κάνει color code με τις καινούργιες Carbon. Aυτή θα ήταν τέλεια για κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να συντονιστούν εκεί στην MSI με τα τμήματα motherboards και GPU. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάρτα που κάνει color code με τις καινούργιες Carbon. Aυτή θα ήταν τέλεια για κάτι τέτοιο.

Οι carbon μητρικές της msi είναι πανέμορφες αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να απατήσω την asus...θα ήταν ωραίο να βγάλουν και μια carbon κάρτα..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now