MetallicGR

Φήμη: Τον Σεπτέμβριο αναμένεται το Sony PS4 Slim

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμη: Τον Σεπτέμβριο αναμένεται το Sony PS4 Slim]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] Η Ιαπωνική εταιρία προτού ρίξει φως στη δυνατότερη κονσόλα της με κωδική ονομασία Neo, ενδέχεται να διαθέσει και μια πιο λεπτή έκδοση του PlayStation 4 της.

Οι φήμες που έκαναν την εμφάνισή τους πριν μερικές ημέρες αναφέρουν πως η ιδανική στιγμή για την αποκάλυψη της "λεπτής" έκδοσης του PlayStation 4 θα είναι κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show, στο οποίο και η Sony θα παρευρεθεί. Δεν είναι τυχαίο πως η φήμη ήρθε στο φως λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Xbox One Slim της Microsoft το οποίο θα βρεθεί αρκετά πιο σύντομα στην αγορά.

Αυτό που θα χαρακτηρίζει την νέα κονσόλα εκτός του σημαντικά μαζεμένου μεγέθους της είναι και το ελαφρώς ανασχεδιασμένο hardware στο εσωτερικό του κάτι που θα οδηγήσει και σε χαμηλότερη κατανάλωση. Η Microsoft για παράδειγμα τοποθέτησε το power brick στο εσωτερικό της κονσόλας και έτσι μπορεί να εγκατασταθεί με μεγαλύτερη άνεση στο σαλόνι του σπιτιού όπως κάθε άλλη κομψή συσκευή του ίδιου χώρου. Επιπρόσθετα, η νέα κονσόλα είναι πιθανό να εφοδιάζεται και με περισσότερες USB θύρες ενώ ανάμεσα στις μικροαλλαγές του hardware ενδέχεται να βρίσκονται και νέας έκδοσης HDMI έξοδοι εικόνας που πιθανότατα θα γίνουν μέρος και του Neo.

[img_alt=Φήμη: Τον Σεπτέμβριο αναμένεται το Sony PS4 Slim]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66902.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now