MetallicGR

Καθολική επικράτηση των Windows 10 64-bit στο Steam

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Καθολική επικράτηση των Windows 10 64-bit στο Steam]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα είναι τα πρόσφατα Windows 10 τα οποία έχουν ξεπεράσει σε χρήση τόσο τα Windows 7 όσο και τα Windows 8.1 μαζί.

Συγκεκριμένα τα Windows 10 στην 64-μπιτη μορφή τους κατέχουν περί το 43% της συνολικής εικόνας των Gamers της υπηρεσίας Steam, ένα ποσοστό αναμενόμενο μιας και είναι το μόνο που έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει νέα API όπως το DirectX 12 ακολουθώντας παράλληλα την τάση των gamer να αναβαθμίζουν στη νεότερη έκδοση. Τα Windows 7 και 8.1 βρίσκονται επίσης στη λίστα, κατέχοντας τη δεύτερη και τρίτη θέση με ποσοστά 30 και 10% αντίστοιχα.

Επιπλέον, όσον αφορά τις υπόλοιπες πλατφόρμες που υποστηρίζονται από την υπηρεσία, βλέπουμε να αυξάνεται η χρήση του Mac OS X κατά 1.13% ενώ από την άλλη το Ubuntu μένει στάσιμο με μόλις 0.01% αύξηση για τη συγκεκριμένη περίοδο. Η αύξηση για τα Windows 10 ενδέχεται να συνεχίσει να αυξάνεται από τη πλευρά των gamers όμως με τη προσφορά της δωρεάν αναβάθμισης να λήγει στις 29 Ιουλίου αναμένεται σταδιακή ισορρόπηση των νέων χρηστών που έρχονται στο οικοσύστημα των Windows 10.

[img_alt=Καθολική επικράτηση των Windows 10 64-bit στο Steam]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66900.png[/img_alt]

[img_alt=Καθολική επικράτηση των Windows 10 64-bit στο Steam]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66901.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now