MetallicGR

Το ASUS G20 Gaming Desktop αναβαθμίζεται με NVIDIA Pascal GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το ASUS G20 Gaming Desktop αναβαθμίζεται με NVIDIA Pascal GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus2.jpg[/NEWS_IMG] Η ASUS μένοντας πιστή στις εξελίξεις λανσάρει μια νέα έκδοση του συστήματος G20 με τις νέες Pascal κάρτες γραφικών της NVIDIA.

Το σύστημα που έχει κατασκευαστεί κυρίως για gaming χρήση, μαγνητίζει τα βλέμματα με την aggressive εμφάνισή του ενώ οι επιδόσεις του αγγίζουν τη κορυφή. Το συγκεκριμένο σύστημα έχει αρκετά μικρές διαστάσεις και μέχρι πρότινος η ASUS εφοδίαζε τα εν λόγω συστήματα με τις πιο πρόσφατες Maxwell κάρτες γραφικών της NVIDIA, ήτοι GTX 980. Πλέον η ASUS σύμφωνα με την ανακοίνωσή της αναβαθμίζει το hardware στο εσωτερικό των συστημάτων με τις νέες Pascal κάρτες γραφικών της NVIDIA και πιο ειδικά την GTX 1080 η οποία είναι πιο αποδοτική και με υψηλότερες επιδόσεις από τη κάρτα που αντικαθιστά.

Σημειώνεται βέβαια, πως η προτεινόμενη τιμή του συστήματος δεν είναι καθόλου εύπεπτη μιας και το high end μοντέλο της σειράς θα κοστίζει μέχρι και $3,198.

http://www.asus.com/Microsite/rog/GR8_G20/

[img_alt=Το ASUS G20 Gaming Desktop αναβαθμίζεται με NVIDIA Pascal GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67048.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now