MetallicGR

Ασυμβατότητες των DP στις GTX 1070/1080 με το HTC Vive VR Headset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ασυμβατότητες των Display Port στις GTX 1070/1080 με το HTC Vive VR Headset]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Αναφορές δηλώνουν πως οι νέες VR Ready κάρτες της NVIDIA αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης με το HTC Vive headset.

Οι GeForce GTX 1080 και GTX 1070 αποτελούν τη νέα δημιουργία της NVIDIA όσον αφορά την high end αγορά καρτών γραφικών όμως σύμφωνα με το Tom's Hardware αντιμετωπίζουν ένα περίπλοκο πρόβλημα με τη χρήση VR headsets όπως το Vive της HTC. Παρόλο που η σύνδεση πραγματοποιείται κανονικά στο σύστημα και στη κάρτα γραφικών μέσω της σύνδεσης Display Port το Steam δεν είναι σε θέση να εκκινήσει το headset επαναφέροντας το μήνυμα λάθους της παρακάτω εικόνας.

Το ίδιο ερώτημα εμφανίστηκε και στα forums της NVIDIA πριν από έναν περίπου μήνα, με τον εκπρόσωπο της εταιρίας να δηλώνει πως η εταιρία εξετάζει το ζήτημα. Περισσότερες πληροφορίες επί του προβλήματος έχουν αναρτηθεί τόσο στα παραπάνω forums όσο και στο Reddit.

[img_alt=Ασυμβατότητες των Display Port στις GTX 1070/1080 με το HTC Vive VR Headset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67128.png[/img_alt]

[img_alt=Ασυμβατότητες των Display Port στις GTX 1070/1080 με το HTC Vive VR Headset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67129.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now