MetallicGR

Βελτιωμένο OC αναμένεται να δούμε στους Intel Kaby Lake CPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Βελτιωμένο Overclocking αναμένεται να δούμε στους Intel Kaby Lake CPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμου του IT και πιο ειδικά τους επερχόμενους επεξεργαστές Kaby Lake της Intel.

Οι επερχόμενοι Kaby Lake για την mainstream πλατφόρμα θα περιλαμβάνουν δύο ακόμα ρυθμίσεις για αποτελεσματικό overclocking. Το πρώτο που αξίζει ειδική μνεία είναι το δυναμικό voltage του BCLK ανάλογα με τη συχνότητα λειτουργίας κάτι που θα βελτιώσει την σταθερότητα σε συγκεκριμένους χρονισμούς. Μέχρι στιγμής ο τρόπος που θα λειτουργεί είναι άγνωστος καθώς η πλατφόρμα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η δεύτερη ρύθμιση έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται ήδη από τους Broadwell-E και περιλαμβάνει ένα αρνητικό offset (αφαιρεί το multiplier που θα του υποδείξουμε από το BCLK) σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν AVX εντολές που ως γνωστόν καταπονούν αρκετά τον κεντρικό επεξεργαστή του υπολογιστή.

Παράλληλα λέγεται πως οι Kaby Lake θα έχουν ελαφρώς υψηλότερους χρονισμούς από τους Skylake συγκρίνοντας SKUs με το ίδιο TDP (95W) και όπως έχουμε επαναλάβει, αποτελούν μια βελτιωμένη εκδοχή των τελευταίων.

[img_alt=Βελτιωμένο Overclocking αναμένεται να δούμε στους Intel Kaby Lake CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67126.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now