MetallicGR

Λύθηκε το ζήτημα των επιδόσεων στον Samsung 840 SSD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Λύθηκε το ζήτημα των επιδόσεων στον Samsung 840 SSD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από τρία χρόνια κυκλοφορίας, η Samsung φαίνεται πως έχει διορθώσει το πρόβλημα των χαμηλών εγγραφών στον TLC based SSD της, 840.

Παρά τη δημοφιλία του και τις υψηλές αρχικά επιδόσεις που είχε το συγκεκριμένο drive, είχε γίνει κεντρικό θέμα αρκετές φορές στα μέσα λόγω του κακού firmware που συμπεριλάμβανε η Samsung και κατ' επέκταση δημιουργούσε προβλήματα στις εγγραφές δεδομένων σε όλη την έκταση της χωρητικότητας του drive. Τα προβλήματα διακρίνονταν από τις χαμηλές ταχύτητες εγγραφής καθώς και από την αδυναμία διατήρησης μιας "νοερής ευθείας" στα benchmarks.

Πλέον, τρία χρόνια μετά τη κυκλοφορία του drive η Samsung φαίνεται πως έχει λύσει όλα τα προβλήματα του SSD με τη νέα έκδοση του Magician που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Η έκδοση Magician 4.9.7 βρίσκεται στο επίσημο site της εταιρίας και τονίζεται πως καλό είναι να πραγματοποιήσετε ένα backup των δεδομένων για παν ενδεχόμενο καθώς το update πραγματοποιεί ένα προηγμένο Performance Optimization στα δεδομένα για βέλτιστες επιδόσεις. Παρακάτω ακολουθούν μερικά screenshots του PC Perspective που πραγματοποίησε τις δοκιμές.

[img_alt=Λύθηκε το ζήτημα των επιδόσεων στον Samsung 840 SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67138.png[/img_alt]

[img_alt=Λύθηκε το ζήτημα των επιδόσεων στον Samsung 840 SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67137.png[/img_alt]

[img_alt=Λύθηκε το ζήτημα των επιδόσεων στον Samsung 840 SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67136.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά καλύτερα να μην το φτιάχνανε καθόλου....support και καλά είναι αυτό? Αγοράζεις κάτι και στο φτιάχνουν μετά από 3 χρόνια???

Link to comment
Share on other sites

Τρία χρόνια μετά! γελάνε και οι πέτρες! :P

Lenovo K4 note

εχει και χειροτερα.

Bios σε μητρική μετα απο 6 χρονια απο την Gigabyte για να ξεμουλαργιασει ...380 γερμανικα μαρκα τοτε η μητρικη (δεν θυμαμε μοντελο 2004 η 2005)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now