GreeKpHantom

Στη Free to play κατηγορία περνάει το EVOLVE

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στη Free to play κατηγορία περνάει το EVOLVE]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG] Οι developers του acton multiplayer game EVOLVE αλλάζουν στρατηγική μετά τα ανάμεικτα reviews του τίτλου.

Το παιχνίδι της Turtle Rock, είχε χάσει την απόσχιση του μετά την απόφαση των developers να δημιουργήσουν DLC, που όπως δήλωναν ήταν αναγκαία για την πλήρη εμπειρία, όμως το κόστος τους απώθησε αρκετούς από το να ασχοληθούν με το game. Αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα, αφού το παιχνίδι δεν διέθετε πλούσιο gameplay, κάνοντας τους χρήστες που το αγόρασαν να το παρατήσουν σχετικά γρήγορα. Το παιχνίδι αφαιρέθηκε από το Steam και θα ξανα-προστεθεί μέσα στη μέρα σαν free to play τίτλος, ελεύθερος για πρόσβαση από κάθε χρήστη της υπηρεσίας Steam.

Οι developers της Turtle Rock Studios, σε blog post στην ιστοσελίδα τους, μίλησαν για τις αλλαγές στην νεότερη έκδοση του παιχνιδιού καθώς και για την αποδοχή (θετική και αρνητική) από τον κόσμο όταν πρώτα κυκλοφόρησε. Όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του, στη συνέχεια πρόκειται να δούμε καινούργιους χάρτες, ανανεωμένες hunter και healer classes, καθώς και βελτιώσεις στο γενικό loading time του παιχνιδιού.

[img_alt=Στη Free to play κατηγορία περνάει το EVOLVE]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums865-picture67194.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ντου γιου μιν "Freemium" μα νιγκα?

Καλά που δεν κάναμε κίνηση να πάρουμε την 4πακ έκδοση!

αναμενόμενο ήταν να γίνει "free-to-play".

To hype πάντως ήταν στα ύψη, να τα λέμε αυτά!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now