MetallicGR

Hackers δηλώνουν πως ξεπέρασαν τη προστασία της Denuvo

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Hackers δηλώνουν πως ξεπέρασαν τη προστασία της Denuvo]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG] Η μηχανή προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων Denuvo έκανε τον κύκλο της ζωής της καθώς μόλις πριν λίγες ημέρες, ένας άνθρωπος δήλωσε πως έχει βρει τον τρόπο να τη ξεπεράσει επιτυχώς.

Ένα μεγάλο ποσοστό τίτλων που φέρουν τη προστασία Denuvo δεν έχουν βρεθεί στα σκοτεινά σοκάκια του διαδικτύου όπου τις περισσότερες φορές πειρατεύονται και χρησιμοποιούνται από τους τελικούς χρήστες που όπως δηλώνουν "θέλουν να το δοκιμάσουν πριν το αγοράσουν", όμως ένας χρήστης φαίνεται πως ξεπέρασε τη προστασία στο παιχνίδι Rise of the Tomb Raider κάτι που τράβηξε τα βλέμματα της κοινότητας. Σύμφωνα με τον ίδιο το παιχνίδι έτρεχε σε virtual machine σε ένα σχετικά αδύναμο μηχάνημα ενώ δημοσίευσε και βίντεο με το εγχείρημα να τρέχει live.

Στο θέμα ο Thomas Goebl, Διευθυντής Πωλήσεων της Denuvo δήλωσε πως η μηχανή προστασίας δεν είναι 'άτρωτη' και ο βασικότερος λόγος ύπαρξής της ήταν απλά η "καθυστέρηση" των μεγάλων hacking groups στη διάθεση 'σπασμένων' παιχνιδιών στο διαδίκτυο κλείνοντας πως στη διάρκεια που είναι διαθέσιμη έχει πετύχει και με το παραπάνω στον αρχικό σκοπό της.

[img_alt=Hackers δηλώνουν πως ξεπέρασαν τη προστασία της Denuvo]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67197.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ε εντάξει, όχι ότι δεν τους πείραξε, σίγουρα θα ήθελα να κρατήσει κι άλλο. Πάντως ότι πέτυχε εν μέρη το σκοπό της, ναι ισχύει, γιατί όλοι όσοι ήθελαν το παιχνίδι μες στους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, έπρεπε να το αγοράσουν. Όχι μόνο αυτό, και το NFS και το Hitman και αρκετά ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now