MetallicGR

Η ASRock κυκλοφορεί τις μητρικές X99 Taichi και Professional Gaming i7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASRock κυκλοφορεί τις μητρικές X99 Taichi και Professional Gaming i7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock1.jpg[/NEWS_IMG] Η ASRock Ανακοινώνει τις ολοκαίνουριες μητρικές X99 Taichi και Fatal1ty X99 Professional Gaming i7 Motherboards.

Ταϊπέι, Ταϊβάν, 7 Ιουλίου 2016 - Η ASRock είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις νέες της X99 Taichi και Fatal1ty X99 Professional Gaming i7 μητρικές για το Socket 2011-v3. Ποτέ ξανά στην ιστορία της ASRock δεν υπήρξε μια τόσο προσιτή μητρική όπως η σειρά X99 Taichi, ούτε μια τόσο ισχυρή gaming μητρική όπως η Fatal1ty X99 Professional Gaming i7. Η X99 Taichi είναι πραγματικά μια πολύ σταθερή μητρική για τον προσγειωμένο αλλά εξίσου απαιτητικό καταναλωτή. Ο James Lee, V.P των Πωλήσεων και του Μάρκετινγκ είπε: "Αυτή είναι η καλύτερη πρόταση της ASRock στη κατηγορία των εύχρηστων και σταθερών μητρικών X99. Σχεδιάσαμε την X99 Taichi για τον μέσο χρήστη PC που χρειάζεται μια μητρική με premium χαρακτηριστικά".

Η X99 Taichi, κυκλοφόρησε στην Computex 2016 και συμπληρώνει το Γιν και Γιανγκ του κόστους και της τιμής φέρνοντας μια περιεκτική και υψηλής απόκρισης μητρική στην αγορά για την οικογένεια επεξεργαστών Intel Core™ i7. Και οι δύο μητρικές, X99 Taichi και Fatal1ty X99 Professional Gaming i7 λανσαρίστηκαν με κίνητρο τους νέους επεξεργαστές Intel Core™ i7, έχοντας τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν όλα τα socket και τις θύρες στο μέγιστο. Η Taichi είναι η μητρική που έχει σχεδιαστεί για tech geeks! Είναι ένα τέρας για να τροφοδοτήσει τις πιο ακραίες hardware συσκευές.

Η X99 Taichi έρχεται με νέα ασπρόμαυρη εμφάνιση και πλακέτα 8 επιπέδων με 2oz χαλκό που προσφέρει σταθερά και ακριβή σήματα για διαφορετικές συσκευές. Διαθέτει μια πολύ χρήσιμη σύνδεση για αντλίες υδρόψυξης που χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της αντλίας από το BIOS ή μέσα από το λειτουργικό σύστημα - διατηρώντας τα πράγματα αρκετά κρύα. Αυτό που ξεχωρίζει, είναι πως η ομάδα των μητρικών μας έχει συνεργαστεί με την Bitspower για τη σχεδίαση ενός kit υδρόψυξης ειδικά για τις μητρικές X99 Taichi και Fatal1ty X99 Professional Gaming i7.

Το κύκλωμα τροφοδοσίας των 12 φάσεων προσφέρει ομαλή μεταφορά ρεύματος στον CPU, και μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια ισορροπώντας τον φόρτο εργασίας άλλων πόρων. Η Διπλή υποδοχή Ultra M.2 υποστηρίζει SATA3 6.0 Gb/s και M.2 PCI Express SSD με ταχύτητες Gen3 x4 32 Gb/s. Υπάρχει επίσης και μια M.2 E-key υποδοχή που χρησιμοποιείται για 802.11ac WiFi που σημαίνει πως προσφέρει μια πιο αξιόπιστη εμπειρία δικτύου ενώ για την ενίσχυση της ταχύτητας υπάρχουν και Δύο Intel Gigabit LAN θύρες.

Υψηλής ταχύτητας USB 3.1 μέσω μιας USB Type-C επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ smartphones και υπολογιστών. 3 μεταλλικές PCI-E υποδοχές εισάγονται ως μια κατασκευαστική μέθοδος που ενσωματώνει μεταλλικές υποδοχές στην υποδοχή PCIe για την ενίσχυση και την προτροπή βλάβης σε αυτές, κρατώντας τις κάρτες γραφικών στη θέση τους. Αυτό δημιουργεί καλύτερη αντίσταση και σταθερότητα σε σχέση με άλλες μητρικές. Για αν φτάσει τις αξεπέραστες επιδόσεις η νέα X99 μητρική της ASRock έρχεται μαζί με δωρεάν SLI HB Bridge υποστηρίζοντας χωρίς κόπο τις νέες NVIDIA GTX 1080 & 1070 multi-VGA. Όλα συνοδεύονται από το νέο UEFI Skin που ξεκινά τη νέα σειρά μητρικών.

Η μητρική Fatal1ty X99 Professional Gaming i7 υποστηρίζει πιο σοβαρή Intel i7 CPU δράση. Όχι μόνο προσφέρει ότι και η X99 Taichi, αλλά περιλαμβάνει και μερικά εκπληκτικά gaming χαρακτηριστικά. Ζήστε τον 3D ήχο εντός-παιχνιδιού με τη κάρτα ήχου Creative Sound Blaster Cinema3 - για πραγματικά καθηλωτική ποιότητα. Οι Δύο Intel Gigabit LAN θύρες προσφέρουν τρομακτικές δυνατότητες δικτύου όμως η μητρική περιλαμβάνει και ασύρματες συνδέσεις dual band - ιδανικά για LAN parties. Υπάρχουν επίσης δύο USB 3.1 (Type-C και Type-A) θύρες που επιταχύνουν τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από τις παλιότερου τύπου θύρες. Η σταθερότητα των HDD είναι κρίσιμη κατά το gaming και οι δύο Ultra M.2 Gen3 x4 υποδοχές, οι 10 SATA3 και η 1 SATA express διαβεβαιώνουν για τις υψηλές ταχύτητές τους. 3 ατσάλινες PCI-E υποδοχές προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις και προλαμβάνουν παρεμβολές στο σήμα.

Το πρόγραμμα Fatal1ty X99 Professional Gaming i7 F-Stream αναπτύχθηκε από pro-gamers και βοηθά στο overclocking, στην εξοικονόμηση ενέργειας και γενικότερα στο σύστημα. Η high end μητρική έρχεται επίσης με 3 μήνες δωρεάν στην υπηρεσία XSplit που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πρόγραμμα live streaming για όλους τους Twitch gamers. Μια Key Master & Fatal1ty Mouse θύρα για gaming εμπειρία. Μέσω του Key Master ενισχύεται ηευστοχία στα παιχνίδια με το Sniper Key και το Macro Key. Το καλύτερο για τους παίκτες πρώτου προσώπου, είναι πως ενισχύει την κίνηση του ποντικιού και του πληκτρολογίου με προγραμματιζόμενα macros, sniper modes, key repeat rates και repeat delays. Οι υψηλές επιδόσεις της Fatal1ty X99 Professional Gaming i7, η ποιότητα του ήχου και το σταθερό gameplay τη κάνει μια από τις καλύτερες gaming μητρικές για τον σοβαρό gamer.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επισκεφθείτε:

ASRock > X99 Taichi

ASRock > Fatal1ty X99 Professional Gaming i7

[img_alt=Η ASRock κυκλοφορεί τις μητρικές X99 Taichi και Professional Gaming i7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67237.png[/img_alt]

[img_alt=Η ASRock κυκλοφορεί τις μητρικές X99 Taichi και Professional Gaming i7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67236.png[/img_alt]

[img_alt=Η ASRock κυκλοφορεί τις μητρικές X99 Taichi και Professional Gaming i7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67235.png[/img_alt]

[img_alt=Η ASRock κυκλοφορεί τις μητρικές X99 Taichi και Professional Gaming i7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67234.png[/img_alt]

ASRock Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now