MetallicGR

Micron SLC Nand Flash μνήμες για IoT και Automotive εφαρμογές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Micron SLC Nand Flash μνήμες για IoT και Automotive]http://www.hwbox.gr/images/news_images/micron.jpg[/NEWS_IMG] Η Micron ανέπτυξε έναν νέο τύπο NAND Flash ειδικά για την αγορά του Internet of Things καθώς και της αυτοκίνησης.

Καθώς οι διεθνής προβλέψεις από μεγάλους οίκους αναλύσεων παγκοσμίως δηλώνουν πως η αγορά του IoT και της έξυπνης αυτοκίνησης θα αυξηθεί σε μια αγορά $3.5 τρις. μέχρι και το έτος 2020 η Micron επενδύει με την ανάπτυξη ενός νέου τύπου NAND Flash, ειδικά σχεδιασμένο για τις συγκεκριμένες εφαρμογές. Η δεύτερης γενιάς Serial (SPI) NAND και η 5ης γενιάς SLC NAND σύμφωνα με την εταιρία προσφέρουν τα μέγιστα ενώ είναι modular για χρήση σε αρκετές εφαρμογές στους δύο παραπάνω τομείς.

Παράλληλα, η Micron θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση καθώς ήδη φαίνεται πως έχει αρκετά φιλικές σχέσεις με διάφορες άλλες εταιρίες του ίδιου οικοσυστήματος όπως η Broadcom Corporation η οποία αναπτύσσει συστήματα ασύρματης επικοινωνίας και σε πρόσφατη δήλωσή της, αναφέρει πως η Micron θα βοηθήσει στη περαιτέρω μείωση του κόστους σε αντίστοιχες εφαρμογές. Οι διαθέσιμες πυκνότητες που θα φέρει η Micron θα είναι στα 1, 2 και 4 Gbit.

[img_alt=Micron SLC Nand Flash μνήμες για IoT και Automotive]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67297.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Άγρια δύση τα automotive. Οι εταιρίες εκεί έχουν την παλιά νοοτροπία του proprietary, όλες οι IT θέλουν μερίδιο από την πίτα... θα δούμε ΠΟΛΛΑ fails :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now