MetallicGR

Η Samsung ετοιμάζει και 4TB έκδοση του 850 EVO SSD της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Samsung ετοιμάζει και 4TB έκδοση του 850 EVO SSD της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Ο νέος SSD εμφανίστηκε για αγορά στα $1499 και μέσω επίσημων data sheets επιβεβαιώνεται η ύπαρξή του, καθώς και η επικείμενη κυκλοφορία του.

Ο SSD θα χρησιμοποιεί 3D TLC (3 bit) V-NAND της Samsung με τις προβλεπόμενες ταχύτητες που δίνει η ίδια η εταιρία να φτάνουν τα 98,000/90,000 4K random read/write IOPS και έως 540/520 MB/s σε κατάσταση ανάγνωσης και εγγραφής αντίστοιχα. Η Samsung καταφέρνει για άλλη μια φορά να εκπλήξει τα πλήθη με τη χρήση πλήθος χωρητικότητας σε ένα form factor 2.5 ιντσών με πάχος μόλις 7mm έχοντας δυνατότητες κρυπτογράφησης AES-256-bit.

Παράλληλα με τη χρήση του προγράμματος Magician που κυκλοφορεί η εταιρία επιτρέπονται λειτουργίες όπως RAM Caching, monitoring και firmware updates. Επιπρόσθετα, ο ελεγκτής που βρίσκεται στο εσωτερικό είναι ο Samsung MHX που βρίσκεται στο εσωτερικό και του μοντέλου των 2TB.

[img_alt=Η Samsung ετοιμάζει και 4TB έκδοση του 850 EVO SSD της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67306.png[/img_alt]

[img_alt=Η Samsung ετοιμάζει και 4TB έκδοση του 850 EVO SSD της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67303.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Έρχεται η στιγμή που θα σουτάρουμε τους hdd από το παράθυρο!!....θα λέμε στους μικρότερους για τους hdd και θα γελάνε....πόσο read write είχες? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now