MetallicGR

Το DiRT Rally Αναβαθμίζεται με VR Support

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το DiRT Rally Αναβαθμίζεται με VR Support]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing2.jpg[/NEWS_IMG] Οι κάτοχοι ενός VR headset θα μπορούν να γευτούν τις δυνατότητες του Oculus Rift αρχικά ενώ υποστήριξη για το HTC Vive δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Το DiRT Rally αλλάζει διάσταση και με τη χρήση headset εικονικής πραγματικότητας, αναμένεται να βάλει τον Gamer στη μέση της δράσης σε πραγματικές τοποθεσίες διεξαγωγής Ράλι, έχοντας παράλληλα εκτυφλωτική ακρίβεια στα σημεία. Με τη χρήση του Oculus Rift ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να τρέξει με τα πιο γνωστά αγωνιστικά αυτοκίνητα καθώς και σε μοναδικά μέρη.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα γίνει μέσω του Oculus Store για όσους δεν το έχουν, ενώ όλοι οι κάτοχοι του παιχνιδιού θα μπορούν να το κατεβάσουν από το Steam δωρεάν. Σημειώνεται πως η Codemasters δεν έχει ανακοινώσει επίσημη υποστήριξη για το HTC Vive headset. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η NVIDIA διαθέτει ήδη game ready drivers για το παιχνίδι.

[img_alt=Το DiRT Rally Αναβαθμίζεται με VR Support]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67309.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/6jJr-DMLka8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now